Tarih: 06.06.2013 15:46

Türkoba Mevkiine Denetleme

Facebook Twitter Linked-in

 Geçtiğimiz günlerde Tepecik-Türkoba minibüsçüleri ile sabah kahvaltısı yapan Akgün, kahvaltı sonrasında Türkoba bölgesinde kısa bir de denetlemede bulundu.

Başkan Akgün, Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Ekibinin bölgede yapmış olduğu çalışmaları yerinde inceleyerek, Fen İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Bayraktar'a gerekli talimatlarda bulundu.

Türkoba’daki denetleme turunda Başkan Akgün, sokak ve kahvehanelerde rastladığı vatandaşları dinlemeyi de ihmal etmedi.

Sokaktaki vatandaşlarla konuşarak Büyükçekmece, genelinde yol, tretuvar sorununun kalmayacağının altını çizen Akgün; “Bu güne kadar işgallerle çevrilmiş yerleri, yolu, kaldırımı olmayan bölgelerimizi baştan düzenledik ve çalışmalarımız devam edecek.” dedi.

Amaçlarının Türkoba’nın çehresini değiştirmek olduğunu vurgulayan Başkan Akgün; “ Türkoba ‘yı kaderine terk edemeyiz. Tepecik de yolları nasıl asfaltlayıp elektrik tellerini nasıl yer altına alarak şehir görünümüne kavuşturduksa emin olun aynısını Türkoba’da da yapacağız” şeklinde konuştu.

Büyükçekmece’nin İstanbul’un cazibe merkezlerinden biri olduğunu tekrarlayan Başkan Akgün konuyla ilgili olarak şunları söyledi; “ Büyükçekmece gerek yapılaşması gerekse tabi güzelliği sayesinde İstanbul’un cazibe merkezi durumundadır. Büyükçekmece Belediyesi’nin akılcı planlaması sayesinde İstanbul’luların huzur bulduğu bir yerdir.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —