Tarih: 07.06.2013 16:30

İzleyenler Büyülendi

Facebook Twitter Linked-in

 Türkiye’nin Doğusundan- Batısına kadar birbirinden özgü halk oyunlarının sergilendiği mezuniyet gecesinde Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün de yerini aldı.

 

Halk dansları topluluğu adı altında buluşan ve Türkiye’deki halk oyunlarını sahneye yansıtan Altın Köprü Halk Dansları topluluğu gösterdikleri performansla izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattılar.

 

Gösterinin sonunda unutulmaz bir gece yaşattıkları için Altın Köprü Halk Oyunları Gurubuna teşekkür eden Başkan Akgün; “ Bir yılda almış olduğunuz eğitimin ürünü bu akşamki gösteriniz. Görüyorum ki çok şeyler başarmışsınız ve bu akşam mezun oluyorsunuz” dedi.

 

Konuşmasının ardında eğitmen hocalara Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Ali Üner, Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Şahin ve Nihat Ülker ile birlikte teşekkür plaketi veren Başkan Akgün; “ 2013 yılı Büyükçekmece’nin yılı. 2013 yılında bir çok başarıya el attık Büyükçekmece aklıyla birlikte. Sizinle de bu başarıyı pekiştireceğiz. Performanslarınızla yarışmalarda Büyükçekmece’yi en iyi şekilde temsil edeceğinize inancım tam. Bundan sonra yolunuz açık olsun” şeklinde konuştu.

Program sonrasında öğrencilerle birlikte halay çeken Başkan Akgün çocuklarla da bol bol fotoğraf çekildi…




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —