Tarih: 08.06.2013 13:26

Eczacıların “E”n İyi Dostu

Facebook Twitter Linked-in

Eczacıların sorunlarını dinleyen ve Avcılarda yaptığı hizmetleri ve çalışmaları anlatan Değirmenci, “Sağlık sektörünün vaz geçilmez unsuru olan eczacıların sorunlarını çözmek için bizlerde katkı sunabiliyorsak ne mutlu bize” dedi.

Kahvaltıya İstanbul Eczacılar odası genel sekreteri Hakan Ertem Yönetim Kurulu üyeleri Cem Erdal Ünal,Murat Durmaz, Abdurrahman Aslan’da katıldı.

CHP Avcılar Belediye Meclis üyesi Eczacı Temel Akkan’ın belediye Meclisinde verdiği teklif ile eczanelerin E logosunun reklam vergi sinden muaf olmasını ön görüldüğünü ve Avcılar Belediye Başkanı bu teklifi meclisten geçirdiğini hatırlatan Temel Akkan, “Başkanımız bu teklifimize değer vererek meclisten gemcesine imkân sağladı. Çünkü Eczaneler bir nevi kamu hizmeti veriyor. Başkanımıza bu ince davranışından Başkanımız sayın Semih Güngör adına teşekkürü borç biliyoruz” dedi.

Kahvaltı sonunda Değirmenci’ye teşekkür plaketini İstanbul Eczacılar odası sekreteri Hakan Ertem ve CHP  Avcılar Belediye Meclis üyesi TemeL Akkan verdi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —