Tarih: 01.01.0001 00:00 465

Dalgıçlar Türk bayrağı açtı

Kastamonu İnebolu’da gerçekleştirilen “İnebolu Şeref ve Kahramanlık Günü” etkinliklerine katılan Beylikdüzü Belediyesi Arama Kurtarma (BEYAK) dalgıçları denizde yaptıkları gösteride Türk bayrağı açarak, halkı selamladılar.

Dalgıçlar Türk bayrağı açtı
 Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen  “Kastamonu İnebolu Şeref ve Kahramanlık Günü” etkinliklerine Beylikdüzü damgasını vurdu. Beylikdüzü Belediyesi tarafından tamamı belediye personelinin oluşturduğu Beylikdüzü Arama Kurtarma Ekibi’nin Su Altı Arama Kurtarma dalgıçları, etkinlikte dalış gösterisi gerçekleştirdiler. Dalgıçlar, Beylikdüzü Su Sporları Dünya Rekortmenleri Kulübü Başkanı ve Dünya Rekortmeni Cem Karabay’ın öncülüğündeki etkinliğin sonunda törene katılan Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ve vatandaşların bulunduğu protokolü, denizde açtıkları Türk Bayrağı ile selamladılar.

 

Göreve Hazırız

 

Törene katılan Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın, BEYAK ekibinin yaptıkları gösteri ile her daim göreve hazır olduklarının mesajını verdiğini belirterek “Umarız hiçbir zaman bu ekibi kullanmak zorunda olacağımız durumlar yaşamayız. Yine de her zaman alarm durumunda olarak, her türlü felakete karşı hazır kıta beklemekteyiz” dedi. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.