Tarih: 01.01.0001 00:00 277

Meyve veren ağaç taşlanır

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün Muratçeşme Hünkartepe Caddesin de yapımı devam eden çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Meyve veren ağaç taşlanır
 Teknik ekibiyle birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Akgün Muratçeşme halkının da düşüncelerini aldı. Mahalle sakinleriyle bir araya gelerek istek ve şikayetlerini dinleyen Başkan Akgün; “ Muratçeşme de başlatmış olduğumuz çalışmalar alt yapı,  elektrik hatlarının yeraltına alınması, yol ve tretuar çalışmalarıyla devam ediyor”dedi.

Şehirleşmenin en önemli adımının alt yapı olduğunu vurgulayan Başkan Akgün; “ Bir şehri güzelleştirmek için ilk aşama olarak bu çalışmalar şart. Aşama aşama ilerleteceğimiz çalışmalarımızla tüm beldelerimizin değerini artıracağız buna kararlıyım” şeklinde konuştu.

Vatandaştan gelen soruları da tüm içtenliğiyle cevaplayan Başkan Akgün; “ Meyve veren ağaç taşlanır. İçine girdiğimiz süreçte bu tür olaylarla çok karşılaşacağız. Ben çıkan dedikodulara fazla kulak asmıyorum çünkü yaptığım işi biliyorum ve halkımın olumlu tepkisi görüyorum. Benim için önemli olan da halkımın memnuniyeti” şeklinde konuştu. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.