Tarih: 01.01.0001 00:00 195

Akgün; “Kültür alışverişin de bulunuyoruz”

Büyükçekmece Belediyesinin katkılarıyla Kulis Gençlik grubunun düzenlemiş olduğu Sahne ve Sergi Gençlik Değişim Projesi Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün katılımıyla sona erdi.

Akgün; “Kültür alışverişin de bulunuyoruz”
 14. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali öncesinde, Sahne ve Sergi Gençlik Değişim Projesi için gelen 6 farklı ülkenin gençleri ile AKM'de bir araya gelen Başkan Akgün gençlerin ülkelerinden getirmiş olduğu yöresel oyuncakları, paraları ve yöresel malzemelerin sergilendiği sergiyi gezdi.

Polonya, Litvanya, Romanya, Bulgaristan, İtalya ve Türkiye’nin gençlerinden oluşan grup ile hatıra fotoğrafı çekilen Başkan Akgün; “ Büyükçekmece kültür elçisi olmaya devam edecek. Bu yıl 14. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivalimizin düzenliyoruz. 14 yıldan beri ilçemizde binlerce yabancı konuk ağırlıyor kültür alışverişin de bulunuyoruz. Büyükçekmece dünyada da tanılıyor ve biliniyor bu Büyükçekmece halkının gururudur” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.