Tarih: 01.01.0001 00:00 191

Silivri Spor'dan Karakaş'a Ziyaret

Silivri Spor Kulüp Başkanı İhsan Altun ve bazı kulüp yöneticileri AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’ı ziyaret etti. Mustafa Saral’ın istifasının ardından kulüp başkanı seçilen Altun, Silivri Spor ile ilgili bilgiler vere

Silivri Spor
 SPOR’UN VE SPORCUNUN HER ZAMAN YANINDAYIZ
Silivri Spor yönetimini, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri ile birlikte  makamında ağırlayan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, spor ve sporcuların her zaman yanında olduklarını belirterek, “ İlçemizde genç nüfus oldukça yoğun. Hem şahsım hem de partimiz spor’a çok büyük önem veriyor. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Silivri sahilinde sabah 06:30-07:30 arası sabah sporu yapan vatandaşlarımızla birlikte spor yapıyoruz. Spor A.Ş. aracılığı ile sporcularımıza spor malzemeleri desteği vererek teşvik amaçlı çalışmalarımızda var. Ayrıca Danamandıra ve Fenerköy’de futbol sahası çalışmalarımız başladı. Yine Silivri Stadımıza 1 Milyon değerinde, İl Genel Meclis Üyelerimiz Halit Girgin ve Osman Turan bey’in de gayretleri ile tadilat ödeneği çıktı. Bunun yanı sıra ilçe gençlik kollarımızın organizasyonu ile çok güzel bir masa tenisi turnuvası gerçekleştirdik. Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘ Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim’ sözünü orada da hatırlattım. Gerçekten de sporun hangi dalı olursa olsun biz her zaman sporcularımızın yanındayız. Spor kulüplerimiz gerek yurt içinde ve yurt dışında Silivri’mizin tanıtımını yaparak çok büyük bir hizmete imza atıyor. Bunun farkındayız.

 

SİLİVRİ’YE BUZ PİSTİ VE KAPALI YÜZME HAVUZU
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş Silivri Spor yönetimi ile yaptığı toplantıda, Silivri’ye yapılacak olan yeni hizmetlerden de bahsederek, “Abalia konutlarının yanında ki boş alana, 1adet kapalı yüzme havuzu, 1 adet buz pateni pisti ve gençlik merkezi yapacağız. Dere ıslah çalışmalarımız bitmek üzere. Islah çalışması bittiğinde o bölge taşkın alanından çıkacak ve o bölge spor bölgesi haline dönüşecek” dedi. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.