Tarih: 01.01.0001 00:00 187

Muşlulara Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Silivri’de yeni kurulan Muş İli ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Muşlulara Hayırlı Olsun Ziyareti
 Ziyarette, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Orhan Aksu, Mehmet Çaylak, Yavuz Bayram, Aydın Karabina ve Turan Kurtarmış ‘da Karakaş’a eşlik etti. AK Partili heyeti çok samimi bir şekilde karşılayan Muşlular Derneği Başkanı Kerim Demiralp ve dernek yöneticileri, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek Karakaş ve beraberinde ki heyete teşekkür etti.

 

KARAKAŞ “BİZ BİRLİKTE TÜRKİYE’YİZ”
Muşlular Derneği ziyaretinde kısa bir konuşma yaparak dernek başkanı Kerim Demiralp’a hayırlı olsun dileklerini ileten AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Türkiye’nin artık çok güçlü bir ülke olduğuna dikkat çekerek, bir ve beraber olduğumuz sürece bu güçte hepimiz varız. Biz birlikte Türkiye’yiz. Dini, dili, ırkı mezhebi ne olursa olsun bir olmalıyız beraber olmalıyız. Aramıza nifak sokup bu gücü, bu birlik ve beraberliği bozmak isteyenlere karşı dimdik durmalıyız. Bu vatan için Çanakkale’de, Sarıkamış’da ve daha bir çok cephede can verenler bizlerin atalarıdır. Bu vesile ile ben derneğiniz çatısı altında bir olduğunuz için beraber olduğunuz için sizleri tebrik ediyor, yeni derneğinizin de hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.