Tarih: 01.01.0001 00:00 519

Yusuf Güney İle Yaza Merhaba

Beylikdüzü Belediyesi etkinliklerine Yusuf Güney konseri ile başladı. Ramazan için oluşturan etkinlik alnını dolduran vatandaşlar Güney konseri ile eğlencenin tadını çıkarttılar.

Yusuf Güney İle Yaza Merhaba
 hayranları ile buluşan ünlü pop şarkıcısı Yusuf Güney yeni albümü ve eski şarkılarından oluşan konseri ile Ramazan için oluşturan etkinlik alanını dolduran vatandaşlara eğlence dolu bir gece yaşattı. Şarkılarına eşlik eden binlerce hayranı arasından Yusuf Güney’e kartonlara yazılı evlenme teklifi eden genç kızlara, Güney hayranlarının mesajlarını okuyarak jest yaptı. Beylikdüzü Belediyesi Ramazan etkinlik alanında gerçekleştirilen konsere Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun da ilgi gösterdi.

Etkinlikler Ramazan’da da Devam Edecek…

Yusuf Güney’e konser sonunda teşekkür eden ve bir çiçek takdim eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, etkinliklerin Ramazan ayının çeşitli günlerinde de devam edeceğini, Ramazan ayının ruhuna uygun etkinlikler ile Ramazan’ın bu sene de Beylikdüzü’nde yaşanacağını söyledi.

 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.