Tarih: 01.01.0001 00:00 252

Metin Karakaştan Ramazan Mesajı

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Ramazan ayına girilmesi sebebi ile bir mesaj yayımladı. Mesajında, birlik ve beraberlik duygularına ve Ramazan ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan iftar programlarına değindi

Metin Karakaştan Ramazan Mesajı
 İslam aleminde 11 ayın sultanı olarak bilinen, başı rahmet, ortası mağrifet ve sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayına girmiş bulunmaktayız. Ramazan ayı, birlik ve beraberlik duygularımızın pekiştiği, fakir fukaranın bir kez daha gözetildiği, paylaşım duygularının ve akraba ilişkilerinin kuvvetlendiği çok bereketli ve huzur dolu bir aydır.  Ramazan ayı içerisinde rahmet ve bereket kapıları açılır. Ramazan ayında yakın akraba ve komşuluk ilişkiler artar. Ramazan ayında gönül sofraları kurulur, tutulan oruçla nefis terbiye edilir. Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı ve mükafatların sınırsız olarak verildiği bu ayda yine her yıl olduğu gibi AK Parti olarak, bizlerde gönül sofralarımızı kuracağız. 30 gün boyunca Silivri’de ve Çanakkale’de kuracağımız iftar sofraları ile yaklaşık 51 bin kişi ile iftar yapacağız. Silivri merkez mahallelerimizde, köylerimizde ve diğer mahallelerimizde kuracağımız iftar sofraları ile birlik beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştireceğiz. 13 Temmuz günü Çanakkale’de gerçekleştireceğimiz iftar sofrasında, bu vatanı bizlere armağan eden şehitlerimizi bir kez daha yad ederek dualar edeceğiz. Kuracağımız gönül sofralarına tüm vatandaşlarımızı bekliyor, bu manevi huzur ve kardeşliğe ortak olmalarını temenni ediyorum. Bu vesile ile  Ramazan ayının tüm İslam alemine ve ülkemize, barış, huzur, sağlık ve rahmet getirmesini diliyor, yaptığımız ve yapacağımız bütün ibadetlerin Canab-ı Hak katında kabul olmasını niyaz ediyorum.

 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.