Tarih: 13.07.2013 12:18

Kaliteli Su İçin ABS Su Arıtma

Facebook Twitter Linked-in

 ABS Su Arıtma Teknolojileri İmalat İtalat,İharacat, Kimya, Sanayi Ve Dış Tic. Ltd. Şti. Genel Müdürü Sinan KÖSE İle gerçekleştirdiğimiz söyleşiyi ilgiyle okuyacağınızı umut ediyoruz.

ABS SU ARITMA'nın son iki yıl içerisinde sektöre kazandırdıkları hakkında bilgi alabilir miyiz?

Elbette geçtiğimiz 2 yılda ABS su arıtma teknolojileri olarak gelişen teknolojiler ışığında bir Türk firması olarak pek çok su kaynağında iyileştirmeler yaptık ve özellikle orta doğu, Afrika bölgesinde pek çok endüstriyel sektör için arıtma sistemleri yapmış bulunmaktayız.

Yeni yerinize ne zaman taşındınız? Buraya taşınmanın size ne gibi faydaları oldu?

Yeni yerimize Ocak 2011 yılında taşındık ve bu yerimize taşındıktan sonra ofis ve imalathanemizi birbirine çok yakın olduğu için iş hızımız arttı ve üretim hacmimiz genişledi.

Şirketinizin kalite standartları hakkında bilgi verir misiniz? 

Su Arıtımı alanında faaliyet gösteren lider bir şirket olarak, en son teknolojileri takip edip, uygulayarak; ürün kalitemizi arttırmak ve dünya pazarında kalıcı bir yer edinmek. Çevre ve İnsana Saygılı olarak; Kaliteli ürün kullanıp, deneyimli kadrosuyla, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet vermektir.

Geliştirdiğiniz yeni teknolojiler hakkında bilgi alabilir miyiz? Tüketici artıma

İçinde bulunduğumuz sektör için ülkemizde bu alanda gerekli ham madde ve sarf malzeme üretimi kısıtlı olduğu için genelde dışarıdan aldığımız ürünlerle kendi mühendislik eserimiz olan su arıtma sistemlerimizi dizayn etmekte ve müşterilerimize sunmaktayız. Tüketici arıtma ekipmanını seçerken önce neye ihtiyacı olduğunu bilmelidir. Suyununkarakteristiğini,genel özelliklerini,ihtiyaç duyduğu kapasiteyi iyi bilmeli ve araştırma yaparak en güvendiği ayrıca ileride ihtiyaç duyacağı sarf malzemeleri kolayca temin edebileceği şirketler ile çalışmalıdır.

Ürünlerinizin AR-GE aşamasından bahseder misiniz?

Saha çalışmalarımız ve üretimlerimiz sırasında karşılaşılan durumlar göz önüne alınarak teknisyen ve mühendis arkadaşlarımız daha iyi sonuç alabileceğim yeni dizaynlar, sistemler ve otomasyon yazılımları için çalışmalar yapmaktadırlar. Amacım her zaman elimizdekinden daha iyisini yapabilmektir.

Sektördeki pazar payınız ve 2013 hedefleriniz hakkında bilgi alabilir miyiz?

2013 yılı için sektörden beklentimiz ve amaçlarımız işlem hacmimizi arttırarak proje kapasitemizi ve üretimimizi arttırarak sektörün önde gelen firmalarından biri olan konumuzu güçlendirmek ve daha da yukarı taşımaktır.

satışa sunduğunuz ürünler ve teknik özellikleri hakkında bilgi alabilir miyiz?

Şirketimiz su arıtma sektöründe ihtiyaç duyulan her türlü ürünü tedarik etmektedir. Bunlar ev tipi ufak tezgah altı sistemlerden başlayarak endüstriyel tesosmozcihazları, kum, karbon ve yumuşatma filtreleri, ozon jeneratörleri gibi pek çok ürün ve sistem yapmaktadır.

Türkiye içecek sektörünün dünü, bugünü ve geleceğini nasıl değerlendiriyorsunuz?

Türkiye’de içecek sektörü günümüz teknolojileri ve dünyadaki gelişmeleri yakalamış ve hızla gelişmektedir.Geçmişte yaşanılan sıkıntılara nazaran artık dünya normlarında ve giderek büyün ve büyümeye devam eden bir Pazar olmaktadır.

Türkiye pazarından beklentileriniz nelerdir?

Türkiye pazarından şirketimiz olarak beklentimiz kullanacakları sistemlerde yerli firmaların güvenmeleri ve önceliklerini bu yönden kullanmalarıdır. Bu sayede ülke içi iş hacmimizi arttırabilir ve yerli sermayeye katkıda bulunabiliriz.

İhracatlarınız ile ilgili bilgi alabilirmiyiz ?

Global bir şirket olarak bütün dünya ile çalışmaktayız. Ancak ağırlık olarak su sektöründe en büyük pazara sahip olduğumuz bölgeleri orta doğu ve Afrika ülkeleri oluşturmaktadır. Ağırlıklı olarak ihracatlarımızı ve projelerimizi bu ülkelere yapmaktayız.

Eklemek istedikleriniz ve sektör mensuplarına mesajlarınız varmı ?

Çok teşekkür ederim eklemek istediğim daha önce belirttiğim gibi müşterilerimize her zaman analizlerini iyi yapmalarını ve araştırarak güvendikleri firma ile çalışmalarını öneririm çünkü su hayatımızın en temel unsurlarındandır ve bu yüzden en iyisini hak etmektedir.

 

 

                                                                              

FAALİYET GÖSTERDİĞİNİZ  ÜLKELER HANGİLERİDİR.

 

 

Abs su Arıtma şirketi Aşağıdaki listede bulunan farklı ülkelerle Çalışma ortakları aracılığı ile faaliyet göstermektedir.

·         Kıbrıs

·         Romanya

·         Irak

·         BirleşikArapEmirlikleri

·         Tunus

·         Suriye

·         Pakistan

·         Ürdün

·         Cezayir

·         BosnaHersek

·         Mısır

·         Türkmenistan

·         Özbekistan

·         Gürcistan

·         Filistin

·         Libya

·         Bulgaristan

 

ÇALIŞMA ALANLARIMIZ

 

* Hastaneler

* Şişe Su ve İçecek Endüstrisi

* Labaratuvarlar

* YiyeyecekEndüstrisi

* DiyalizÜniteleri

* Süt ve Süt Ürünleri İmalatı

* AskeriTesisler

* OtomotivEndüstrisi

* Otelve Resort Oteller               

* Cam Endüstrisi

* Siteler

* PlastikEndüstrisi

* SağlıkEndüstrisi

* KağıtveKartonEndüstrisi

*Tekstil               

* KimyaEndüstrisi

*KosmetikveDeterjanEndüstrisi

* BELEDİYELER VE KAMU KURULUŞLARI

*SONDAJ KİMYASALLAR

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —