Tarih: 15.07.2013 12:43

Başkan Akgün, İlk İftarı Kuba Camii’nde Yaptı

Facebook Twitter Linked-in

Yaklaşık  iki bin kişinin katıldığı iftar yemeğinde Akgün, “11 ayın sultanı ramazan ayında ilk iftar yemeğinde Büyükçekmece halkıyla birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

İftar programına katılımın yoğun olması nedeniyle hem şahsı, hem de belediye çalışanları adına davetlilere teşekkür eden Başkan Akgün, “Büyükçekmece halkıyla birlikte Ramazan ayının ilk gününde orucumuzu birlikte açmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu güzel günde  bundan daha güzel bir manzara olamaz”şeklinde konuştu.

Toplu iftarların güzelliğine değinen Başkan Akgün konuyla ilgili olarak şunları söyledi; “  Benim için bir dilim ekmek, bir tabak çorba, bir bardak su ile hep birlikte oruç açmanın manevi değeri daha yüksek. Ramazan ayının uzun yıllarca yaz aylarına denk geleceğinden dolayı bu manzarayı daha çok göreceğiz.”

Her akşam farklı bir yerde iftar açacaklarını söyleyen Akgün; “ Büyükçekmece halkı benim büyük ailem. İlk iftarımızı bu yüzden burada açmaya karar verdik. Ama ramazan ayı boyunca iftarımız sürecek her akşam farklı bir mahallede halkımızla birlikte iftarımızı açacağız, onların derdini dinleyeceğiz. Birlik ve beraberliğin simgesi olan ramazan sofraları her zaman dolsun taşsın.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —