Tarih: 15.07.2013 12:50

Esenler Pakistanlı Misafirleri Ağırladı

Facebook Twitter Linked-in

 Pakistan'daki Paktürk Okulları’nda okuyan ve yaz tatillerini Türkiye'de değerlendiren Pakistanlı öğrenciler, Esenler'e misafir oldular. Esenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Esenler Belediyesi Kültür Merkezi'nde bir araya gelen 65 Pakistanlı öğrenci, Esenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Cerrahoğlu'nun da katıldığı yemekli toplantıda keyifli dakikalar geçirdiler.

FARKLI RENKLERİ ESENLER'DE AĞIRLIYORUZ

Pakistanlı öğrencileri Esenler'de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Esenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Cerahoğlu, 'Dünyanın farklı ülkelerinden gelen çocukları Esenler'de ağırlıyoruz.  Burada onlara ev sahipliği yaparak bir yandan Esenler'i tanıtıyoruz, diğer yandan da onların kültürlerini tanıma fırsatı yakalıyoruz. Biz, Esenler Belediyesi olarak farklı kültürlerin kaynaşması açısından bu tür organizasyonları her zaman destekliyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz' dedi.

Esenler'de güzel vakit geçirdiklerini ve ülkelerine unutamayacakları anılarla döneceklerini ifade eden Pakistanlı öğrenciler de, duygularını 'Okulumuzda Türk misafirperverliğini çok duymuştuk. Türkiye’ye ayak bastığımızda itibaren buna birçok kez şahit olduk. Bugün de Esenler'de Türk misafirperverliğinin güzel bir örneğini gördük. Bize kapılarını açan tüm yetkililere yürekten teşekkür ediyoruz' şeklinde belirttiler.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —