ESENLER 15.07.2013 14:13:00 253 0

Ramazan’a Coşkulu Başladı

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte Esenler Dörtyol Meydanı’nda start alan Ramazan etkinlikleri kapsamında; sanatçı Uğur Işılak Esenler halkına konser verdi.

Ramazan’a Coşkulu Başladı
 Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Etkinlikleri, coşkuyla başladı. Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, AK Parti Esenler İlçe Başkanı  Umut Özkan'ın da katıldığı ilk gün programa, Esenlerliler yoğun ilgi gösterdi. Esenler Belediyesi tarafından Ramazan'ın ruh iklimine uygun şekilde hazırlanan Ramazan etkinliklerinin birinci günü, teravih namazının ardından Mehter Takımı'nın gösterisiyle başladı. Hafız Bünyamin Topçu'nun Kur'an-ı Kerim tilavetiyle devam eden programda konuşan AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan,  artık Ramazan deyince akla Esenler'in geldiğini belirtti.  Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ve ekibine teşekkür eden Özkan, 'Esenler'de bizim geleneğimizi ve kültürümüze uygun programlar düzenleniyor. Bu yüzden Esenler'de oturmak artık bir ayrıcalık haline geldi' dedi.

RAMAZAN'IN BEREKETİ TÜM ŞEHRİMİZE YANSISIN

Özkan'ın ardından konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu ise; 'Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu da cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan'ın, birinci gününe bizi yetiştiren Cenab-ı Hakk’a şükrediyorum' dedi. Göksu, 'Biz bu Ramazan'da, geçmiş Ramazan'larda olduğu gibi Esenler'de her bir sokağımızda Ramazan bereketinin yaşanması için üzerimize düşen görevle bu Ramazan'a başlamış olduk. Ramazan'ın birinci günü oruçlarımızı tuttuk. Ramazan-ı şerifiniz hayırlı ve mübarek olsun. Ramazan'ın bereketi hanemize ve şehrimize yansısın inşallah' diye konuştu.

RAMAZAN'IN BEREKETİNİ BİRLİKTE YAŞAYACAĞIZ

Mümkün olduğu kadarıyla Ramazan'ın ruh iklimi içerisinde düzenlenmiş bir etkinlik takvimi oluşturduklarını belirten Göksu, 'Ramazan’da bir taraftan Ramazan akşamını ihya ederken, diğer taraftan da Esenler'de yoksuların sofrasında birlikte olacağız. Bu Ramazan da geçmiş Ramazan'larda olduğu gibi kapısını çalmadık yoksul bırakmayacağız. Sokak iftarlarımızla, Eve Teslim iftarlarımız ve Alo iftar hattımızla şehrin tüm katmanlarını hep birlikte kaynaştıracağız” dedi. Göksu, 'Her gün farklı bir iftarda Esenlerlileri buluşturarak Ramazan bereketini birlikte yaşacağız' diyerek sözlerini tamamladı.

Göksu’nun ardından coşkulu bir şekilde devam eden programa havai fişek gösterileri de ayrı bir renk kattı. Dakikalarca gökyüzündeki havai fişek gösterilerini meraklı gözlerle izleyen vatandaşlar, gösteri sonrasında da sanatçı Uğur Işılak’ın konseriyle keyifli bir akşam yaşadı. Dörtyol Meydanı’nı dolduran binlerce Esenlerliye unutamayacakları bir konser veren Işılak’ın söylediği türkülere eşlik eden vatandaşlar, konsere büyük ilgi gösterdi.

Konserin ardından program, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’nun beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte etkinlik alanında kurulan hemşehri dernekleri stantlarını ziyaret etmesiyle sonra erdi.


12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


Balıkçı Kenan’ın Öncülüğünde Deniz Canlıları Müzesi 52. Yılını Kutladı

Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Erdoğan'dan Küresel İnovasyon Göstergeleri Raporu'na Destek Mesajı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

9 Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Turizmin varış noktası: “Müze” 

İklim Değişikliği ve Enerji Yönetimi Hamlesi

Türkiye Bilişim Ödülleri Ankara’da Sahiplerini Buldu

Bu Festivalde Herkes Aradığını Bulacak

Ahilik Haftası’nda Coşkulu Katılım: Başkan Çalık, Esnaflara Ödüllerini Takdim Etti

Küpeli'den Dağ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Gıda sektöründe 250’yi aşkın alıcı Bursalı firmalarla buluştu

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Ahilik Kültürüne Davet...

Kel Aliço Pehlivan Güreşleri Ağası Oğuz Erdinç oldu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.