Tarih: 15.07.2013 14:44

Öncelik Halkın İsteği

Facebook Twitter Linked-in

Celaliye Atatürk Parkında yaklaşık bin kişinin katıldığı mahalle iftarında Celaliye halkı Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e büyük ilgi gösterdiler.

İftar öncesi masaları tek tek dolaşan Başkan Akgün Celaliye halkının sorunlarını da dinleyerek halkla sohbet etti.

Her yıl geleneksel olarak düzenledikleri mahalle iftarlarına vatandaşların ilgisinin büyük olmasından oldukça memnun olduğunu söyleyen Başkan Akgün; “ Mahalle iftarlarımıza aralıksız devam edeceğiz. Ramazan ayı birlik ayıdır. Burada ki amacımız birlikte olmak paylaşmaktır” dedi.

İlçe genelinde yaptıkları çalışmalar hakkında da vatandaşları bilgilendiren Başkan Akgün; “Celaliye de başlatmış olduğumuz yol çalışmaları  ile ilgili yoğun bir çalışmaya gireceğiz. Bölgenin tamamının yol sorununu ortadan kaldırmak hedefimiz” dedi.

Yapmış olduğu konuşmada şikayetlerinizle bizzat ben ilgileneceğim diyen Başkan Akgün;  “Sizlerden gelen istek ve şikayetler benim için önemli. Sizlerin istekleriniz doğrultusun da çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Amacımız sizin memnuniyetiniz olacaktır” şeklinde konuştu.

Gerçekleşen iftar sonrası kahvehanede oturarak sohbetine devam eden Başkan Akgün Celaliye de bulunmaktan çok mutlu olduğunu da sözlerine ekledi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —