KÜÇÜKÇEKMECE 16.07.2013 10:29:00 297 0

Yarınlar Gençlerimizin

Küçükçekmece Belediyesi sponsorluğunda, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği tarafından organize edilen 7. Minikler Futbol Turnuvası’nın şampiyonu, geçen yıl olduğu gibi bu senede Sefaköy Kartalspor oldu oldu. Final

Yarınlar Gençlerimizin
 Bir ay boyunca 21 takımın kıyasıya rekabetine sahne olan, 7. Minikler Futbol Turnuvası, Yeşilova Kemal Aktaş Stadı’nda gerçekleştirilen final müsabakası ve ödül töreniyle sona erdi. Sefaköy Kartalspor, Cennet Barbaros’u çekişmeli geçen maçın sonunda 2-1 yenerek  şampiyonluk ünvanını korudu. Ödül törenine, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Başkan yardımcıları, Enver Şengül, Hüseyin İpek,  Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk de katıldı.

FİNALİN ADI SEFAKÖY KARTALSPOR – CENNET BARBAROS SPOR

Maçı Ünlü spor spikeri Emre Tilev, kendine özgün sunumuyla tribündeki izleyicilere canlı olarak anlattı. Tilev’in eğlenceli ve coşku dolu yorumu eşliğinde oynanan maçı tribündeki seyirciler 60 dakika boyunca keyifle izledi. Hakem Uğur Temel’in yönettiği final maçı, çok çekişmeli geçti. Cennet Barbaros, ilk golü atmasına rağmen üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan 2-1 yenik ayrıldı. Şampiyon takım, kupasını ve madalyalarını Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay’ın elinden aldı. Şampiyonluk kupasını kaldıran futbolcuların coşkusu ve mutluluğu ise görülmeye değerdi.

Özellikle amatör spora ve sporculara verdiği destek ve yaptığı katkılarla kamuoyunun takdirini kazanan  Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ödül töreninde yaptığı konuşmada, “ Belediye meclisimizde aldığımız kararla, stadın adını Kemal Aktaş olarak değiştirdik. Kemal Aktaş, bu mahallede yetişmiş, birçok profesyonel takımda futbol oynamış, ilçemizin çocuğudur. Bundan sonra bu sahada top oynayan çocuklarımız, onu öğrenecekler, kendilerine örnek alacaklar. Her dakikası nefesleri kesen bir maç izledik, çocuklarımıza tek kelimeyle hayran kaldım. Bu çocuklarımız, inşallah yarınlarda ülke sporuna çok daha güzel şekilde hizmet verecekler. Onları teşvik etmeye, desteklemeye devam edeceğiz.  Bugün, bir takımımız şampiyon oldu ancak bütün takımlarımız kazandı. Bizim bir sloganımız var.  ‘Sporda kaybeden yoktur, spor yapan kazanır.’ Bugün tüm çocuklarımız kazandı, hepsini yürekten kutluyorum, alınlarından öpüyorum. Bu gençlerimizi yetiştiren anne ve babalara, çalıştıran hocalarına ve kulüplerin başkanlarına yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

PEK ÇOK KATEGORİDE ÖDÜL VERİLDİ

Törende, Cennet Barbarosspor ikincilik, İfa Spor ise üçüncülük ödülünü aldı. Turnuvanın en centilmen takımı ise Söğütlüçeşme Spor oldu.  Fair Play Ödülünü ise, İstanbul Trabzonspor’un Antrenörü Ferhat Özdil aldı. Dereceye giren takımların yanı sıra törende,  en erken gol, gol kralı, en iyi kaleci ve emeği geçenler kategorilerinde de ödül verildi. Dereceye girenler ödüllerini protokol üyelerinin elinden aldı. 


12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


Balıkçı Kenan’ın Öncülüğünde Deniz Canlıları Müzesi 52. Yılını Kutladı

Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Erdoğan'dan Küresel İnovasyon Göstergeleri Raporu'na Destek Mesajı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

9 Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Turizmin varış noktası: “Müze” 

İklim Değişikliği ve Enerji Yönetimi Hamlesi

Türkiye Bilişim Ödülleri Ankara’da Sahiplerini Buldu

Bu Festivalde Herkes Aradığını Bulacak

Ahilik Haftası’nda Coşkulu Katılım: Başkan Çalık, Esnaflara Ödüllerini Takdim Etti

Küpeli'den Dağ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Gıda sektöründe 250’yi aşkın alıcı Bursalı firmalarla buluştu

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Ahilik Kültürüne Davet...

Kel Aliço Pehlivan Güreşleri Ağası Oğuz Erdinç oldu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.