Tarih: 01.01.0001 00:00 363

Celaliye iftarı ortaoyunu ile şenlendi

Celaliye’de kadının fendi Nam-ı diğer Ateşböceği Ercan’ın başarılı oyuncu ekibiyle sergilediği “Kadının Fendi” oyunu Celaliyeliler tarafından beğeniyle seyredildi. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün de ön s

Celaliye iftarı ortaoyunu ile şenlendi
 Akgün en ön sırada

Önceki gün, Celaliye’de düzenlenen iftar programı Ateşböceği Ercan olarak bilinen Ercan Bostancıoğlu’nun “Kadının Fendi” isimli orta oyunu ile şenlendi. Bostancıoğlu’nun başarılı ekibi ile sahneye koyduğu oyunu Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün de ilgiyle seyretti.

Türk kadını yüceltildi

Bir külhanbeyinden delikanlılık dersleri almak isteyen İbiş isimli karakteri canlandıran Ateşböceği Ercan, Kadının Fendi oyunuyla kadına yönelik şiddete dikkat çekti. Oyunun son bölümünde Türk kadınını yücelten diyaloglar ile Celaliyeli vatandaşlara sosyal mesaj veren oyun çocukları eğlendirmesinin yanı sıra yetişkinler tarafından da dakikalarca alkışlandı.

Şiddet kabul edilemez

Ramazan ayını Büyükçekmece’de bir şenlik havasında yaşatacaklarını belirten Akgün, “Ramazan etkinlikleri kapsamında çok sayıda tiyatro oyununu vatandaşlarımız ile buluşturacağız. Ateş Böceği Ercan’ın  sahneye koyduğu oyunu vatandaşlarımıza verdiği sosyal mesaj açısından çok beğendim. Kadına yönelik şiddet toplumumuzda maalesef var. Vatandaşlarımızı bu anlamda bilinçlendirmek için çalışmalıyız. Kadınlarımıza uygulanan şiddet hiçbir şekilde kabul edilemez” dedi.   


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.