Tarih: 01.01.0001 00:00 359

İlahilere Eşlik Ettiler

Beylikdüzü Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında Bosna Hersek'ten gelen “Kevser” isimli grup, okuduğu ilahiler ile gönülleri mest etti.

İlahilere Eşlik Ettiler
 Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Ramazan Etkinlikleri kapsamında, Bosna-Hersek'ten gelen Sanat Yönetmeni Amila Çengiç olan Kevser İlahi Grubu’nun verdiği konser büyük ilgiyle izlendi. Beylikdüzü Ramazan Kasabası’nda çocuk etkinlikleri ile başlayan gecede, Bosna Hersek Kevser İlahi Grubu'nun gece boyunca söyledikleri Türkçe, Arapça, İngilizce ve Boşnakça ilahiler davetlilere unutulmaz anlar yaşattı. Bazı izleyiciler ise gözyaşlarını tutamadı.

 

Konseri büyük bir ilgi ile izleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve vatandaşlar Kevser İlahi Grubu’nun okuduğu bazı ilahilere de eşlik etti. Konserinin sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, ilahi grubuna gösterdikleri performanstan dolayı çiçek takdim ederek, ekibi tebrik etti. Sanat Yönetmeni Amila Çengiç ve Bosnalı sanatçılar ise Beylikdüzü'nde olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Konseri büyük bir ilgi ile izleyen Vatandaşlar da “Böylesine güzel bir konsere vesile olduğunuz için ne kadar teşekkür etsek azdır” diyerek Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'a teşekkürlerini sundular.

 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve beraberindekiler Ramazan etkinlik alanındaki esnaf ve vatandaşları da ziyaret ederek sohbet etti. Başkan Uzun, etkinlik alanını dolduran çocuklarla da özellikle ilgilendi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.