Tarih: 01.01.0001 00:00 332

Yılın Üniversitesi Aydın Üniversitesi Seçildi

Aylık olarak uzunyıllardır yayınlanan, ekonomi ve iş dünyası dergisi Ekovitrin’in gelenekselolarak düzenlediği Yılın Starları Ödül Töreni gerçekleşti.

Yılın Üniversitesi Aydın Üniversitesi Seçildi
 Bu yıl 12. sigerçekleşen törene Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ali Hasanov, UlaştırmaDenizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Enerji Tabi Kaynaklar BakanYardımcısı Murat Mercan ve iş dünyasının önemli isimleri katıldı.35 kategoride 105adayın katıldığı ve yaklaşık 3 ay süren Ekovitrin Dergisi Yılın Starları anketidünyanın dört bir tarafından gelen oylarla gerçekleşti. 270.992 oyunkullanıldığı ankette İstanbul Aydın Üniversitesi “Yılın En İyi Üniversitesi”kategorisinde en çok oyu alarak birinci oldu. Haliç Kongre Merkezindegerçekleşen iftar yemeğinin ardından düzenlenen törenle Yılın StarlarıÖdüllerini aldı. 

Türkiye’de 10 Yılın En Başarılı Devlet Adamı Başbakan RecepTayyip Erdoğan, Türk Cumhuriyetlerinde 10 Yılın En Başarılı Devlet AdamıAzerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, 10 Yılın En Başarılı UlaştırmaDenizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Yılın Bakanı Enerji TabiKaynaklar Bakanı Taner Yıldız, 10 Yılın En Başarılı İş Adamı Ali Ağaoğlu, 10Yılın En Başarı Kamu Kuruluşu Devlet Hava Meydanları İşletmeleri ve YılınÜniversitesi de İstanbul Aydın Üniversitesi seçildi. İstanbul AydınÜniversitesi’nin ödülünü Bakan Binali Yıldırımdan Rektör Prof. Dr. Yadigârİzmirli ve Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Mustafa Aydın birlikte aldı.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.