Tarih: 01.01.0001 00:00 287

Mimaroba’da coşkulu iftar…

Büyükçekmece Belediyesi’nin Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında düzenlediği iftar yemeklerine önceki gün Mimaroba’da devam edildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği yemekte Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün iftar haz?

 Mimaroba’da coşkulu iftar…
 Mimaroba Pazaryeri’nde düzenlenen iftar yemeği öncesinde yaklaşık 3 bin kişiye yemek servisi yapıldı. Kuran tilaveti eşliğinde keyifli bir Ramazan akşamı geçiren Mimarobalılar, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e yoğun ilgi gösterdiler. Vatandaşların arasına girerek tek tek selamlayan Akgün, belediye görevlilerinin yazılı olarak topladığı dilek ve şikayetleri de değerlendirdi.

Vatandaş belediyeden memnun

Binlerce kişiye yemek servisi yapan belediye görevlileri bir yandan da vatandaşların taleplerini yazılı olarak toplayıp Akgün’e ilettiler. Bölge halkının talepleri değerlendirildiğinde, vatandaşların belediye hizmetlerinden memnun oldukları belirlendi. 24 saat esasıyla vatandaşlara hizmet için çalıştıklarını belirten Akgün, Ramazan ayının maneviyatını belediye hizmetlerini anlatarak bozmak istemediğini söyledi. Kısa bir konuşma yapan Akgün şöyle konuştu:

Paylaşmak maneviyatı arttırır

“Ramazan ayı paylaştıkça güzelleşir. İster binlerce kişi, isterse 3 kişi aynı sofrada Allah’ın verdiklerini paylaşmak aramızdaki maneviyatı arttırır. Ben sizlerle aynı sofrada olmaktan mutluluk duyuyorum. Geçtiğimiz yıllarda aramızda bulunan, ancak bu sene bizimle beraber olamayan vatandaşlarımıza rahmet diliyorum. Önümüzdeki Ramazan aylarında yine aynı sofrada buluşmayı temenni ediyorum.

Eleştiriye değer veriyoruz

Biz belediye olarak 24 saat esasına dayalı olarak çalışıyoruz. Sizlere hizmet için buradayız. Bölgedeki çalışmalar tüm hızıyla devam edecek. Yaptığımız çalışmaların haricinde isteğiniz ya da şikayetiniz olursa kapımız 24 saat vatandaşlarımıza açıktır. Eleştirilerinize her zaman değer vererek daha iyi hizmet için elimizden gelenin en iyisini sizlere sunmak bizlerin görevidir' dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.