Tarih: 01.01.0001 00:00 268

Beylikdüzü’nden Şarköy’e Kardeşlik Köprüsü

Geçtiğimiz yıl Ramazan ayında Çanakkale'nin Ezine ilçesinde “Ramazan Trakya'da bir başka güzel, İstanbul Komşularıyla Güzel” sloganı ile gerçekleştirilen sokak iftarları programı kapsamında bu yıl da Tekirdağ Şarköy’de buluştu

Beylikdüzü’nden Şarköy’e Kardeşlik Köprüsü
Beylikdüz İlçe Teşkilatı Şarköy’de Tekirdağ Milletvekilleri Tevfik Ziyaeddin Akbulut, Özlem Yemişçi Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Şarköy İlçe Başkanı Osman Kurd, Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca ile Şarköy İlçe Kadın ve Gençlik Kolları heyetleri karşıladı.

Esnaf ziyareti

Düzenlenen iftar programı öncesi gruplara ayrılan kalabalık heyet,  İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi ve teşkilat mensuplarımız eşliğinde bölgedeki esnafı tek tek dolaşıp selamlaşarak kahve, broşür dağıtımı yaptı ve iftar davetinde bulundu.

İftar Sofrasından Kültür Sofrasına

Yoğun ilgiyle gerçekleşen esnaf ziyareti sonrası 'Sokak İftarları' programının düzenlendiği meydana geçildi. Yaklaşık dört bin Şarköylü’nün iftar sofrasında beklediği meydanda, protokol konuşmaları, Kuran-ı Kerim tilaveti ve okunan ezan sonrası birlikte dualar edilip, oruç açıldı. İftarın ardından musıki ekibinin tasavvuf müziği dinletisi eşiliğinde sohbetler edilip, muhabbet duyguları geliştirilirken,  Şarköylüler, ilçe teşkilatı ve bu güzel atmosferin sağlanmasında emeği geçenlere  teşekkür ettiler.

İl Başkanlığımızın düzenlediği Trakya  iftar yemeğine Tekirdağ Milletvekilllerimiz Tevfik Ziyaeddin Akbulut, Özlem Yemişçi, Tekirdağ İl Başkanımız Ahmet Kambur ve il yönetim kurulu üyeleri, Beylikdüzü İlçe Başkanımız Av. İbrahim Bülbüllü, Şarköy İlçe Başkanı Osman Kurd ve çevre ilçe başkanları, Beylikdüzü Belediye Başkanımız Yusuf Uzun ve Trakya çevre belediye başkanları, Belediye Meclis Üylerimiz, İlçe Teşkilatları Üyelerimiz ile birlikte çok sayıda vatandaşımız katıldı.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.