Tarih: 27.07.2013 10:46

Adres Urfalılar Caddesi

Facebook Twitter Linked-in

 Binlerce Esenyurtlunun aynı sofrada bir araya gelip, birlik ve beraberliklerini pekiştirdikleri bu bereketli sofraya, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Eşi Rabia Kadıoğlu ile birlikte katıldı.


Kadıoğlu çifti halk sofrasında
Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program ilahi dinletisi ile devam etti. İftar saatinde vatandaş ile el açıp dua eden Kadıoğlu çifti vatandaş ile aynı sofrada olmanın büyük mutluluk verdiğini ifade ettiler. Kadıoğlu “ Bu gün düzenlediğimiz bu sokak iftarına yoğun ilgi ve katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. Bereket paylaşıldıkça çoğalır. Bu mübarek ayda hep beraber dua etmenin ve bereketli sofraları paylaşmanın bizlere sonsuz sıhhat getirmesini Allah’tan diliyorum. Şimdiden Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı kutluyorum” şeklindeki konuşmasının ardından AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca ve AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer ile birlikte Esenyurt Ramazan etkinliklerine katıldılar.

Protokol Karagöz – Hacivat’ı izledi
Gaziler ve Şehitler parkındaki geleneksel Ramazan etkinliklerinde vatandaş ile iç içe olan, halk ile sohbet edip eğlencelerine ortak olan Belediye Başkanı Kadıoğlu, Milletvekili Kaynarca ve İlçe Başkanı Şenay Değer Esenyurt Belediyesi Tiyatro ekibinin sahnelendirdiği Karagöz – Hacivat oyununu izledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —