GÜNCEL 31.07.2013 18:00:00 775 0

Fatinoğlu, Bakırköy'e Talip

Sanayi dünyasının tanınmış ismi Ali Fatinoğlu, CHP Bakırköy Belediye Başkan aday adaylığını CHP Bakırköy İlçe binasında gerçekleştirilen resmi başvuru ile yaptı.

Fatinoğlu, Bakırköy
 Sanayici, işadamı Ali Fatinoğlu, Bakırköy Belediye Başkan adaylığı için Cumhuriyet Halk Partisi ilçe teşkilatına yazılı başvuruda bulundu. Dilekçesini İlçe Başkanı Sait Yücel'e sunan Fatinoğlu, başvuru töreni sonrası düzenlediği basın toplantısında, 'Bakırköylüyüm, Bakırköy'de büyüdüm, iş güç sahibi oldum, şimdi bilgi ve birikimimi Bakırköylü kardeşlerimle paylaşmak istiyorum dedi. Daha çevreci ve daha sosyal bir Bakırköy projesiyle Belediye Başkanlığına aday olduğunu açıklayan deneyimli sanayici konuşmasını şöyle sürdürdü: ' 2014 yerel seçimlerinde bakırköy belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurumu sayın ilçe başkanıma an itibarı ile sundum. Artık resmi olarak Bakırköy belediye başkanlığına CHP'den aday adayı olduğumu tüm Bakırköylülere duyuruyorum. Bakırköy'de doğdum ve büyüdüm. Bakırköy'ün içinden, kalbinden gelen, Bakırköy'ün havası ile çocukluk ve gençlik yıllarını geçiren bir Bakırköy aşığıyım. ilk ve ortakulu Ataköy'de tamamladım. ilk arkadaşlarımı sokak aralarında top oynarken edindim” dedi. 

“Bakırköy lisesi mezunuyum”
Eğitim ve iş dünyasında edindiğim bilgi birikimimi şimdi Bakırköylülerle paylaşacağım. Çocukluk yıllarımın 'ağaçlıklar içindeki Bakırköy'ünü yeniden hep birlikte yaratacağız. önceki yıllarda da projelendirip Bakırköy Belediyesi'ne önerdiğim Bakırköy kart gibi projelerle Artık Megakent görünümündeki ilçemizi daha sosyal , daha çevreci, daha yaşanır hale getireceğiz. Bakırköyümüzü sanatsal ve kültürel yönden de örnek ilçe haline getireceğiz. halkımıza daha kaliteli yaşanır ortamlar sağlamak, ulaşımda sorunsuz bir Bakırköy görmek tek hedefimiz. İçinizden biri olarak, yıllardır Bakırköy'ü, Bakırköylülerin yönetmesini istediğinizi biliyorum. Eğer beni bu göreve layık görürseniz Bakırköy'ü Bakırköylülerle birlikte yöneteceğim. Bunun için aday oldum. Bakırköy belediyesi ve ilgili kurumların kapılarını yurttaşlarımıza ardına kadar açmak için bu göreve talibim. Bakırköylü artık bizlerle görüşmek için kuyruk beklemeyecek. Akıllı ve çevreci binalarla doğal dengeyi koruyup belediyeyi sizlerin ikinci bir evi haline getireceğim. 7 gün 24 saat kapımı çalan her Bakırköylüye hoş geldin diyeceğim. Sınıf farkını ortadan kaldıracak bir yapı için adaylığımı açıkladım. Hasta, bakıma ihtiyacı olan tüm Bakırköylülerin bir telefon uzağında olacağız. Sokaktaki minik dostlarımız, yazın susuzluktan yanmayacak, kışın soğuktan donmayacak, hayvan barınaklarını modernize edeceğiz. Üstelik bu projeler seçim sonrası rafa kalkmayacak. Seçim vaadi olarak kalmayacak. Milli eğitime, babamın adını verdiğimiz Abidin Nesimi Fatinoğlu bilişim meslek lisesini bağışladık, süper lig takımı Elazığspor'a Sanica boru adı ile isim sponsoru olup spora destek verdik.

 
Ve artık Bakırköy...
Çocukluğumdan beri Bakırköy'ü sevdim. denizini sevdim. Ağacını, cumbalı evlerini sanatçılarını sevdim. Türkiye'de yerel yönetimlerde örnek olacak Takırköy için projelerimi hayata geçirmek istedim ve artık Bakırköy'e hizmet etme zamanım geldi” dedi. Ali Fatinoğlu'nun başkan adaylığını açıkladığı törene siyaset, toplum, sendika, sanat ve spor dünyasının tanınmış isimlerinin yanı sıra İstanbul Ticaret Odası Başkan adayı Abdullah Teber,  Şişli Belediyesi Basın Danışmanı Şahap Turgut, eski Bakırköy Belediye Başkan yardımcısı Mustafa Kelleci, Yeşilköy Muhtarı Bülent Yurtsever, Bakırköy Kaymakamlarından Kadri Öner, ,Sivil Toplum Platformu Başkanı Başkanı Ülker Durukan, Tüm İnşaatçılar Konfederasyonu Genel Başkan yardımcısı Mehmet Toptan, Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyon Genel Sekreteri Abdullah Kaya, Türkiye Öğrenciler Konseyi koordinatörü Ozan Karakuş,   İstanbul Mimarlar Odası Başkan yardımcısı Leyla Karaahmetoğlu, Osmaniye İstiklal Kulüp Başkanı Sultan Öztürk, Ali Rıza Akyüz, Hüdaverdi Talay, Cengiz Kaya gibi isimler katıldı.
Adom Ajans


12 Vali Müfettişlik Görevine Getirildi

Beslenme Saati Uygulamasında Dördüncü Dönem Başladı

EKREM PAMUK'TAN TEPKİ

Turhan Çömez'den Çarpıcı Açıklamalar

MHP’DEN YENİ YEMİN POLEMİKLERİNE YANIT…

Damat'tan Balcıoğlu'nun İddialarına Yanıt

Bakan Güler'den Kazakistan'a Ziyaret

Törene Üst Düzey Katılım

Rektör Prof. Dr. Altun’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Güzide Gençlik Merkezi'nde Yeni Dönem Başladı

Girişim Sermayesi Yatırım Fonu Onaylandı

Pakistan Büyükelçiliği Ankara'da Mango Tadımı Etkinliği Düzenledi

Bağcılar’da Bağ Bozumu Zamanı

Saniye Caran’a iade-i ziyaret

Yeniden Refahlı Milletvekili Bekin'den 'ekümenik' Eleştiri!


Balıkçı Kenan’ın Öncülüğünde Deniz Canlıları Müzesi 52. Yılını Kutladı

Türkiye’nin Cilt Sağlığına Acil Doktor İhtiyacı Var

185 MİLYAR LİRA EKONOMİYE GERİ KAZANDIRILDI

İtfaiye Haftası Coşkuyla Kutlandı

Gençlere Eğitim Destek Paketi

Erdoğan'dan Küresel İnovasyon Göstergeleri Raporu'na Destek Mesajı

Emrah, özel uçakla dünya turuna çıkıyor!

9 Akademisyen, Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları Listesinde

Turizmin varış noktası: “Müze” 

İklim Değişikliği ve Enerji Yönetimi Hamlesi

Türkiye Bilişim Ödülleri Ankara’da Sahiplerini Buldu

Bu Festivalde Herkes Aradığını Bulacak

Ahilik Haftası’nda Coşkulu Katılım: Başkan Çalık, Esnaflara Ödüllerini Takdim Etti

Küpeli'den Dağ'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Halkın Sesine Kulak Verdi! Şantiye Projesinden Geri Adım Attı

TYBB’den Vali Yunus Sezer’e Ziyaret

Gıda sektöründe 250’yi aşkın alıcı Bursalı firmalarla buluştu

Artar; Kalıcı ve Uzun Soluklu Projeler Yapacağız...

Ahilik Kültürüne Davet...

Kel Aliço Pehlivan Güreşleri Ağası Oğuz Erdinç oldu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.