Tarih: 01.08.2013 18:05

Sandal ailesinin anne acısı

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul ve Beylikdüzü’nün  tanınmış işadamlarının katılım gösterdiği cenazetörenindeİSİFED Başkanı Mehmet Sandal’ın ve  Sandal ailesinin acıları yüzünden okunuyordu. Sandal ailesi anne Meliha Sandal’ı dostlarıyla birlikte dualarla son yolculuğunna uğurladı. 

Avcılar Hacıosman Ağa camiinde yapılan cenaze törenine Büyükçekmece Belediye başkanı Dr. Hasan Akgün, MHP Beylikdüzü ilçe başkanı Ali Aydın, CHP Beylikdüzü belediye başkan adayadayı Ekrem İmamoğlu, MESİAD Başkanı Halit Tuna, BEYSİVDER yönetim kurulu üyesi Murat Kürklü, YESİDEF Başkanı Hüseyin Bozdağ, MemduhUz,BOSB Yönetimi,ErhanİBAK,Dr.Metin YILMAZ, Beylikdüzü Sabayici işadamalrı derneği,  Çatalca Sanayici ve işadamaları derneği, Esenyurt Sanayici ve İşadamları derneği, Sanayici ve isadamları derneği, Hadımköy Sanayici ve işadaları derneği, Silivri sanayici ve işadaları derneği, Sandal ailesi eş dost ve akrabaları, bölgenin tanınmış siyasi ve iş adamları katılım gösterdi.

                Meliha Sandal’ın naaşı düzenlenen cenaze töreninin ardından Avcılar Ambarlı mezarlığında sevenlerinin gözyaşaları arasında defnedildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —