Tarih: 01.01.0001 00:00 413

Kent Meclisi İftar sofrasını paylaştı

İstanbul’un gelişen ve dikkat çeken ilçesi Beylikdüzün de Kent Meclisi geçtiğimiz günlerde düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kent Meclisi İftar sofrasını paylaştı
 İstanbul Beylikdüzü’nde kurulan kent Meclisi başkanı Halil İbrahim Türkgenç ve yardımcısı Op. Dr. Atilla Yılmaz iftar öncesi “yaşadığımız ilçeyi yeşertmek geliştirmek ve büyütmek buralarda yaşayanların asli görevleridir. Bizlerde görevlerimizi layıkıyle yapmaya çalışıyoruz”dediler

İftar yemeğin de meclisi üyeleriyle konuşan Başkan Halil İbrahim Türkgenç “ Beylikdüzü’nün en önemli sorunları arasında gördükleri meselelerin üzerine gideceklerini kaydederek; Beylikdüzü’ne bir devlet hastanesinin kazandırılması olduğuna dikkat çektiler. Beylikdüzü  Belediye başkanı Yusuf Uzun ve yardımcılarının da katıldığı iftar yemeğin de ilçede bulunan sivil Toplum kuruluşlarının da iftar yemeğine katılarak meclise destek verdiklerini gösterdiler.

Halil İbrahim Türkgenç, kentlik bilincinin yerleşmesi, kente yönelik sorunların çözümü noktasında ve yeni projeler üretmek amacıyla görev yaptıklarını  belirterek; “Kent konseyleri, 5393 nolu belediye kanunun 76. maddesi gereğince kurulması gereken bir konseydir. Maalesef yeterince işletilemeyen kurumlar olan kent konseyini, biz Beylikdüzün de  işler hale getirerek, ilçemize katkı sağlayacak projelerin üretilmesini sağlayacağız.” dedi.

Kent meclisi Yönetim Kurulu; Atilla Yılmaz, Süleyman Küçük,Ercan ALBENİZ, Suna GÜNEY, Necip Özhan, Ahmet Kaya, Hasan Çelebi, Mahmut Cilara, Nezir Karayün ve Ersoy Yılmazdeniz’den oluşuyor.  


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.