Tarih: 01.01.0001 00:00 1181

Hastane Suya mı Düştü..?

Beylikdüzü'ne bir zamanlar yapılması planlanan 400 yataklı Devlet Hastanesi suyamı düştü...

Hastane Suya mı Düştü..?
Arşiv Fotoğraf Haberi;

Gürpınar belediye Başkanı Velittin Küçük; Beykent'te bölgenin en gözde ve en manzaralı yerlerinden olan 39 Dönüm araziyi 400 yataklı Devlet Hastanesi yapılması için dönemin sağlık bakanı MHP li Osman Durmuş'a devrini yapmış, gerekli ödeme planları da çıkarılmıştı. 
Ayrıca Dünya bankası bu hastane için gerekli krediyi de vermişti. 

2009 yerel seçimlerinde Ak Parti adayı Yusuf Uzun seçim çalışmaları sırasında pek fazla vaat etmezken tek vaat ettiği, seçilmesinin ardından ilk 6 ayda 400 yataklı Devlet hastanesini yapmak olacağının sözünü vermişti. Aradan 4 yıl 4 ay geçmesine rağmen halen Devlet Hastanesinden ses soluk yok. 

39 Dönüm Arazi çürüğe çıkarıldı

Siyasi nedenlerden dolayı bir türlü yapılamayan hastane suya düştü.  Gürpınar belediye başkanı Velittin Küçük’e kalsaydı şimdi bölgemizin 400 yataklı araştırma hastanesi olacaktı. Vesselam...


Not:
Bu fotoğraf 39 dönüm arazinin Gürpına belediye başkanı Velittin Küçük tarafından, sağlık bakanlığına devri yapıldığı sırada, dönemin sağlık bakanı Osman Durmuş arsayı görmeye geldiği sırada Nezir Karayün tarafından çekilmiştir...

(Fotoğraf Nezirhocanın Arşivinden)


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.