Tarih: 01.01.0001 00:00 331

İftar sonrası sohbet deminde çay

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu her gün katıldığı sokak iftarları sonrasında vatandaşlardan gelen çay davetlerine de katılmayı ihmal etmiyor.

İftar sonrası sohbet deminde çay
 Hafta sonu düzenlenen sokak iftarları ardından Başkan Kadıoğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık ve İlçe Başkanı Şenay Değer ile birlikte İnnovia 2 konutlarının çay sohbetine katıldı.

Site sakinlerinin oldukça sıcak ve samimi olarak karşıladıkları milletvekili ve belediye başkanına yerelde ve genelde hizmet çalışmaları hakkında sorular yönelttiler.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu vatandaşların ramazan ayını kutlayarak, ilçede yapılan ve devam eden projeler hakkında İnnovia 2 site sakinlerine bilgi verdi.

Milletvekili Feyzullah Kıyıklık ise Ramazan ayının merhamet ve bereket ayı olduğunu belirterek, site sakinlerine komşuluk ilişkilerinin daim olması, vatandaşların birlik ve beraberliğinin bozulmamasını diledi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.