Tarih: 01.01.0001 00:00 268

Engelli Vatandaşı dinlediler

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, iftardan iftara koştu. Uzun ilk olarak Adnan Kahveci Mahallesi’ndeki sokak iftarına giderek, mahalle halkı ile bir araya geldi.

Engelli Vatandaşı dinlediler
 AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü ile masaları tek tek dolaşarak vatandaşları selamlayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, iftarını mahalle halkı ile açtı. Beyliküzü Müftülüğü tarafından Gürpınar Kız Yatılı Kuran Kursu’nda verilen iftar programına katılan  Uzun, iftara katılanları selamladı. Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Beylikdüzü Müftüsü Süleyman Küçük’ün de katıldığı iftarda yaptığı konuşmada, vatandaşların Kadir Gecesi’ni kutladı.

Engelli Vatandaşlar İle İftarda Bir Araya Geldiler

Uzun, Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı Özürlüler Birimi’nin düzenlediği iftarda ise engelli vatandaşlarla bir araya geldi. Uzun, yaptığı konuşmada engelli vatandaşların sorunlarına son on yılda çok büyük oranda çözümler üretildiğini belirterek, bu konuda büyük çaba gösteren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti. AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü’nün de selamlama konuşması yaptığı iftar programında, vatandaşlar Uzun ve İlçe Başkanı Bülbüllü’ye büyük ilgi gösterdi. Uzun, Luna parka da giderek, Meclis Üyeleri Ebru Habip ve Gülhan İbracık ile birlikte dönme dolaba bindi.

Başkan Uzun, Afrikalı Ali’nin Sorularını Yanıtladı

 Etkinli Alanı’nda Kral FM’den Afrikalı Ali’nin sorularını yanıtlayan Uzun, etkinlik alanındaki stantları ziyaret etti. Ramazan Kasabası’nda sahne alan Maceracı Murat Beylikdüzü’nün en güzel yeteneklerini aramayı sürdürdü, jüri olan izleyicilerin oylarıyla dereceye girenlere ödüller verdi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.