Tarih: 01.01.0001 00:00 394

Tatil Köyünde Bayram Geleneği Yaşar Mı?

Ramazan’da tatil yapılmaz algısını kıran Şah İnn Paradise tatil köyü, Ramazan Bayramı geleneklerini tatil köyüne taşıyor. Büyükler bayramlaşmak için bir araya gelirken, çocuklar da kapı kapı gezip, şeker toplayacak…

Tatil Köyünde Bayram Geleneği Yaşar Mı?
 Antalya Kumluca’da bulunan 5 yıldızlı tatil köyü Şah İnn Paradise, bu sene de Ramazan Bayramı’na özel bir organizasyon düzenliyor. ‘Geleneksel Bayram Coşkusu’ adı verilen etkinlikle eski bayram geleneklerini devam ettirmeyi hedefleyen tesis, misafirlerden de yoğun ilgi görüyor.

 

Şah inn Paradise Genel Müdürü Yusuf Yücel, tesiste son 4 yıldır düzenlenen Geleneksel Ramazan Etkinlikleri’nin çok sevilmesinden dolayı bu organizasyonu her yıl düzenli bir hale getirdiklerini söyleyerek, ”Daha önce de birçok misafirimizden, geleneksel bayram etkinlikleri düzenlememiz konusunda talepler aldık. Bizde talepler doğrultusunda özlem duyulan eski bayramları tesisimizde yaşatmaya karar verdik. Arefe gününden tesisimizde konaklayanlara kutu kutu şeker dağıtacağız ve misafirlerimizi bayram etkinliklerimiz için bilgilendireceğiz. Animasyon ekibimiz de çocukları bayram gezmesi yapmaları ve şeker toplamaları konusunda teşvik edecek. Ayrıca odalar arası bayram ziyareti yapmak isteyen misafirlerimize bayram tatlısı ve odalarında ikram edebilmeleri için çay ve kahve sunumlarımız olacak. Bu etkinliğimizdeki asıl amacımız, yıllar geçtikçe unutulmaya başlanan ve hatıralar olarak akılda kalmaya yüz tutmuş gelenekleri tekrar hayata geçirerek, küçüklere de bayram heyecanını yaşatmak.” dedi…

 

Şah inn Paradise’da;   Bayramın 1. Günü Özel Show/Moğolistan akrobasi grubu ve canlı müzik grup Bergüzar sahne alacak. Bayramın ikinci günü Bülent Serttaş sahnede sevenleriyle buluşacak. Bayramın üçüncü günü ise çocuk misafirler için yurt dışından özel olarak getirilen Çocuk  sirki sahne alacak.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.