Tarih: 01.01.0001 00:00 424

Fatih Terim'e İzin Çıktı

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Fatih Terim'in Mayıs ayına kadar milli takımı çalıştırmasına izin verdiklerini açıkladı.

Fatih Terim
 Abdullah Avcı'nın A Milli Futbol Takımı teknik direktörlüğü görevinden ayrılmasının ardından Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı ile bu görev için buluşan Fatih Terim, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal ile kritik bir zirve gerçekleştiriyor.

 

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile Teknik Direktör Fatih Terim arasında Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleşen zirvede Terim Galatasaray'da çalışmaya devam etmesi kararlaştırıldı.

 

Ünal Aysal ve Fatih Terim yaptıkları görüşme sonrasında, tecrübeli teknik adamın Milli Takım'da çalışma koşullarını belirleyip, Türkiye Futbol Federasyonu'na da Milli Takım'a eleme maçlarında geride kalan 4 maç için görev yapabileceği bildirildi. Bu duruma göre Fatih Terim sezon sonuna kadar TFF kabul ederse hem Milli Takım hem de Galatasaray'da görev yapacak.

 

Ünal Aysal ile Fatih Terim sezon sonunda da birlikte Galatasaray'da devam etmeye karar verdiler. Ancak bu prensip anlaşması şimdilik resmi bir sözleşmeye dökülmüş değil.

 

Fatih Terim oynanacak 4 maç dışında da istenirse TFF'ye danışman olarak da hizmet vereceğini bildirdi. Buna karşılık Fatih Terim TFF'den hiçbir ücret talep etmeyeceğini de bildirdi. 2014 Mayıs ayı sonrasında da Galatasaray ile sözleşme yenileyecek olan Fatih Terim oluşacak yeni şartları istenirse TFF ile yeniden belirleyecek.

 

Galatasaray'ın Açıklaması Tff'nin Keyfini Kaçırdı

 

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in dün Fatih Terim ile görüşüp kendisine, önce dört maçlık periyod, ardından 4 yıllık sözleşme teklif etmesinden, bugün Galatasaray Başkanı'nın, teknik direktör Fatih Terim ile yaptığı zirveden çıkan sonuç ortaya net bir durumun çıkmamasına neden oldu.

 

Demirören'in Galatasaray'ın 4 maçlık periyotta 'Terim görev yapsın, sonra Mayıs ayına kadar danışman biçiminde Federasyona destek versin' açıklaması TFF'yi pek memnun etmemiş gözüküyor. Başkan Yıldırım Demirören, 'Galatasaray'ın bu kararını yönetim kurulunda görüşeceğiz. Ama bizim gönlümüzde hala Terim yatmaktadır. Kesin sonuç toplantı sonrası ortaya çıkar' demesi kafaların karışmasına neden oldu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.