Tarih: 23.08.2013 13:09

Bakın Jokeri Kim Buldu

Facebook Twitter Linked-in

 Geçen sezon Trabzonspor'un Beko Basketbol Ligi'ne çıkmasında önemli rol oynayan skorer guard-kısa forvet Alican Güney’i kadrosuna katarak İkinci Lig'in iddialı takımlarından olacağını gösteren Büyükçekmece Basketbol, gözünü zirveye dikti. 

Milli formayı da giydi 

24 yaşındaki Alican'ın kariyerinde Fenerbahçe Ülker, Galatasaray ve Olin Edirne gibi birinci ligin önemli takımları da var.Alican, özellikle savunmadaki ve dış atışlardaki başarısıyla biliniyor. Trabzonspor'da oynadığı sırada milli takımdan da davet almıştı.

 Transfer devam ediyor

Geçtiğimiz sezondaki başarısını ikinci ligde de sürdürmeyi hedefleyen Büyükçekmece Basketbol, kadro zenginliği yaratmak adına transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükçekmece, geçtiğimiz hafta Yunanistan’ın Agor takımından Amerikalı Paris Horne’u transfer ederek ilk yabancı oyuncusunu da kadrosuna katmıştı.

Vatandaşın önünde imzaladı

Alican Güney’in imza töreni  halka açık şekilde yapıldı. Bir çay bahçesinde düzenlenen imza törenine vatandaşlar da katılarak ilçenin başarılı takımına destek verdi. 

Akgün, 2.lig’in iddaa’ lı takımı olacağız

 Büyükçekmece Basketbol Takımımızı güçlendirmek için transfer çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; 'Türkiye Basketbol 2. Lig'inde mücadele edecek olan  takımımıza önemli oyuncuları transfer ederek takımızı güçlendirdik. Büyükçekmece Basketbol Kulübü'ne hem de Türk basketboluna büyük katkılar sağlayacağımıza inanıyorum. Takımımızı 1'inci Lig'de görmek istiyorum' dedi

 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —