Tarih: 01.01.0001 00:00 202

Belediye Artık Cebinizde

Başakşehir Belediyesi vatandaşlarla iletişimi kuvvetlendirmek, sorunlara anında müdahale edebilmek için iletişim ağlarına ıPone uygulamasını ekledi. Vatandaşların cep telefonlarından belediyeye ulaşabilecekleri I-Phone uygulamasında ayr?

Belediye Artık Cebinizde
 Başakşehir Belediyesi kurumsal Facebook ve Twitter hesaplarıyla özellikle soru, istek ve şikayetlerin çözümünü hızlandırırken akıllı telefonlara indirilen ıPhone uygulamasıyla daha hızlı, daha şeffaf ve çözüm odaklı bir hizmet anlayışını benimseniyor.

Vatandaşlar belediyenin uygulamasını kullanarak hizmetler ve uygulamalarla ilgili haberleri takip edebiliyor, ilçeyle ilgili çalışmalar ve projelerle ilgili bilgi sahibi olabiliyor. Vatandaşlar uygulamada yer alan fotoğraf ve video galerilerini ziyaret edebiliyor, Belediyenin her ay yayımlamış olduğu bülten ve yayınları takip edebiliyor. İlçe genelinde düzenlenen sosyal ve kültürel etkinlikleri takip ederken uygulamada mevcut olan etkinlik takvimini kaydedebiliyorlar.

Vatandaşlar belediyeyle ilgili basında çıkmış olan haberlere ulaşabilirken, uygulamada yer alan anketlere katılarak da görüşlerini bildirebiliyorlar. Uygulamayla ayrıca Başakşehir Belediyesi’nin sosyal ağlarına ve iletişim rehberine ulaşabiliyor.

Başakşehir Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından projelendirilen çalışmanın Androıd uygulaması da önümüzdeki günlerde Androıd marketlerde yerini alacak.

Benzer Belediye uygulamalarından farklı olarak online chat sayesinde vatandaşlar Başakşehir Belediyesi’nin İletişim Merkeziyle anlık yazışarak talep, olay, problem bildirimlerini yapabiliyorlar.

 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.