Tarih: 11.09.2013 16:29

67’liler Buluştu

Facebook Twitter Linked-in

 Eski 67’liler Derneğinin Gaziler Parkı piknik şöleninde konuşma yapan dernek başkanı İsa Doruköz, desteklerinden dolayı Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na teşekkür etti.Doruköz hemşerilerine yönelik yaptığı konuşmasında birlik beraberlik mesajları verdi. 

Kadıoğlu “Türkiye artık sayenizde büyük bir güç oldu”

Gaziler Parkı 2’nci kısımda düzenlenen piknik organizasyonuna katılarak vatandaşları selamlayan ve maden şehitlerini rahmetle anan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu “Esenyurt’u 15-20 sene köy hayatı yaşatanları, çamura mahkûm tutanları, geri kalmışlığa sebep olanları bu millet unutur mu? dedi. Sözlerine devam eden Kadıoğlu, “Türkiye’yi çeşitli oyunlarla karıştırmak isteyenler var. Gayeleri ise Türkiye ayağa kalktı ve yükseliş gösteriyor. Biz bunları nasıl geriye çekebiliriz. Nasıl bankaları hortumlayacağız amaçları açık ve net ortadadır. Aramızdaki birlik beraberlik ne kadara fazla olursa bizde, dünya üzerindeki mazlum kardeşlerimize o kadar çok yardım ederiz. Çünkü Türkiye artık sizin yani milletin sayesinde büyük bir güç oldu. Bu birlik ve beraberliğimizi sürdürmeliyiz ”dedi.

Kaymakam İnci “Esenyurt birçok alanda kendini kanıtlamış”

Görevine yeni başlayan Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, birlik beraberlik ve kardeşlik mesajları vererek derneklerin bu konuda daha etkili olması gerektiğini belirtti. Sözlerine devam eden Kaymakam İnci“Esenyurt birçok alanda kendini kanıtlamış, birçok hedefini gerçekleştirmiş ve modern bir yaşam alanına sahip bir ilçe olmuş. Bunu gerçekleştiren ve vatandaşı için bu hizmetleri sunan Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na teşekkür ederim” dedi.

 

Eski 67’liler Dernek Başkanı İsa Doruköz Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na derneklerine katkılarından dolayı plaket ve Kaymakam Ekrem İnci ‘ye de görevlerinde başarılar dilemek için maden işçisi figürü takdim etti.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, görevine yeni başlayan Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci’yi gaziler ve şehitler parkını gezdirerek parklar hakkında bilgi verdi.







Orjinal Habere Git
— HABER SONU —