Tarih: 01.01.0001 00:00 629

Yakan ve Kuru ailelerinin mutlu günü

İstanbul Bizim Giresunlular derneği başkanı ve Beylikdüzü belediyesi Fen işleri müdürlüğü Harita servisi Şefi Harita Mühendisi Yılmaz Yakan, Torunları Muhammed Yılmaz ve Mehmet Salih’in sünnet düğününde siyaset, iş dünyasının

Yakan ve Kuru  ailelerinin mutlu günü
 Muhammed Serdar Yakan ve Hacer Yakan,  oğulları Muhammed Yılmaz ve Mehmet Salih Gürpınar öğrenci yurdunda düzenlenen Mevlid-i Şerif eşliğinde muhteşem sünnet düğününde dostlarını ağırladı. Yılmaz ve Samime Yakan ve Muhammed, Hamide Kuru ailelerinin minik torunları erkekliğe ilk adımlarını atarken, yakın aile dostları onları yalnız bırakmadı.

Çocuklar için görsel animasyonların düzenlendiği sünnet töreninde,  Sohbetiyle katılımcılara dini bilgiler veren cemaatin değerli hocalarından Seyfettin  Alkan katılımcılar eşsiz bilgiler sundu. Gürpınar öğrenci yurdunda düzenlen törene; Ak Parti Beylikdüzü ilçe başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, Beylikdüzü Belediye başkanı Yusuf Uzun, İşadamı Velittin Küçük, Beylikdüzü Sahil mahalle muhtarı Yakup Yusuf Kendir, Sanatçı Ersan Erdura ve eşi, Beylikdüzü belediye Fen işleri müdürlüğü ekipleri  ve İstanbul Bizim giresunlular derneği üyeleri  katılım gösterdi. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.