Tarih: 01.01.0001 00:00 562

BAŞKAN KİMİ GÖRÜNCE ŞAŞIRDI

İkinci sınıf öğrencisi Çınar Aydın'ın sözleri Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ü hayrete düşürdü.

BAŞKAN KİMİ GÖRÜNCE ŞAŞIRDI
 MEV Koleji 2.sınıf öğrencisi  Beylikdüzü’nde ikamet eden Çınar Aydın 'ın ,“ Belediye başkanı çocuk parkı yapar. Ama parka sünger döşemez. Bizler kumlarda oynamak istiyoruz. Sünger döşeniyorsa da kumumuzu almasınlar” demesi karşısın da şaşkınlığını gizleyemeyen Başkan Akgün; “ Henüz 2. sınıfa giden bir öğrencinin böylesine bilinçli bir cevap vermesi beni çok etkiledi. Çocuklarımızın ne kadar her şeyin farkında olduğu gösteriyor. Çocuk parklarına yapılan sünger döşemelerini ben de çok onaylamıyorum. Ama talepler üzerine yapmak zorunda kalıyoruz. Çocuk parklarında kum olsun bırakın çocuklarımız kirlensin ama daha sağlıklı olsun” şeklinde konuştu. 

 

2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasıyla birlikte okul gezilerine de start veren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün MEV Kolejine ziyarette bulundu.

 

Tepekent Bahadır Demir İlköğretim okulunun düzenlemiş olduğu 2013-2014 Eğitim –Öğretim yılı  açılış ve İlköğretim Haftası programına katıldığı için MEV kolejinin açılışına katılamayan Başkan Akgün açılış sonrası koleji ziyaret ederek

okul yönetimi ve öğretmenlerle bir araya geldi. Başkan Akgün; “ MEV Koleji disipliniyle ve eğitimiyle örnek olacak okullarımızdan. Kurallarından hiçbir şekilde taviz vermemesi beni hep etkilemiştir. Başarılı bireyler yetiştirmek için bunlar şart” dedi. Okul yönetimi ve öğretmenlerle gerçekleştirdiği sohbetten sonra sınıfları gezerek öğrencilerin heyecanını paylaşan Başkan Akgün, öğrencilere belediye başkanının görevlerini sormayı ihmal etmedi.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.