Tarih: 01.01.0001 00:00 198

“Kadınlar siyasete ağırlığını koymalı”

Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi kadınları, CHP Beylikdüzü Meclis üyesi Aday Adayı Maya Kurnaz’ın katkılarıyla Av. İbrahim Mendeşağu ile bir araya geldi.

“Kadınlar siyasete ağırlığını koymalı”
 Yoğun bir katılımın gerçekleştiği kahvaltılı toplantıda, kadınların heyecanı ve CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı Av. İbrahim Mendeşağu’ya olan ilgileri dikkatlerden kaçmadı. Her yaştan yaklaşık olarak 200 kadının katılım gösterdiği toplantı Mendeşağu’nun konuşmasıyla sona erdi.

'Bu temel anlayışı hayata geçirecek'

Av. İbrahim Mendeşağu yaptığı konuşmada “kadınların siyasete gereken ilgiyi göstermelerini memnuniyetle izliyoruz. Hayattaki bütün olumsuzluklardan en çok etkilenen kadınlardır. Savaşın, yokluğun, yoksulluğun ve her türlü yolsuzluk ile şiddetin birinci derecede mağduru kadınlardır. Öncelikle bu gerçekliğin farkında olan kadınların siyasette yer almaları, hayatın her alanında erkeklerle bir arada yürümelerini önemsiyoruz. Sizler, sorunlara büyük bir duyarlılıkla yaklaşım gösterecek ve çözüm geliştirecek insanlarsınız. Belediyeyi almamız durumunda, kadınların önündeki engelleri kaldırmak için kadınların da içinde bulunacağı bir yönetimle birlikte gerekli adımları atacağız. Bu temel anlayışı hayata geçirecek, kadınlara hayatın her alanında yer almalarını sağlayacak projelerimiz bulunmaktadır. Bugün ve yarınlar için daha huzurlu, daha zengin bir Beylikdüzü’nü sizlerle birlikte yaratacağız. Size inanıyorum size güveniyorum” dedi. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.