Tarih: 01.01.0001 00:00 275

Halkı Unutmadı

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Sanayi Mahalle Muhtarlığını ziyaret ederek Sanayi Mahallesi hakkında Mahalle Muhtarı Pınar Tekin’den bilgi aldı.

Halkı Unutmadı
 Sanayi mahallesini ihtiyaçlarını, sorunları ve sıkıntılarını dinleyen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, mahalle hakkında notlarını alarak çözüm için gerekli talimatları verdi. Sanayi Mahallesi Muhtarı Pınar Tekin, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu sayesinde Esenyurt ‘un modern bir yaşam alanı olduğunu ve ayrıca Sanayi Mahallesinin Esenyurt ’un en güzel mahallesi olacağını belirtti.

Kadıoğlu” Esenyurt’u daha yaşanabilir bir kent yapmaya çalışıyoruz”

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “Esenyurt’u daha iyi seviyelere getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Eğitimde, sağlıkta, altyapı, üst yapıda kültürde ve birçok alanda örnek projeler gerçekleştirerek Esenyurt’u daha yaşanabilir ve huzur içinde yaşanılan bir kent haline getirmek istiyoruz ”dedi. Başkan Kadıoğlu muhtarlık ziyareti sonrasında mahallede yaşayan vatandaşlar ile sohbet ederek, sıkıntıları dinledi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.