Tarih: 01.01.0001 00:00 484

Gizli Kahramanlar

CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Mendeşağu, İtfaiye Teşkilatı Haftası kapsamında Büyükçekmece İtfaiye grup amiri Cemalettin Budak, Çatalca İtfaiye grup amiri Mustafa Tomak ve ekibini ziyaret etti.

Gizli Kahramanlar
 İtfaiyecilik haftası nedeniyle, Beylikdüzü’nde görev alan itfaiyecilere yönelik gerçekleştirdiği ziyarette konuşma yapan Av. İbrahim Mendeşağu, “Yangınların yanı sıra deprem, sel, doğal afet, mahsur kalma olayları, arama kurtarma çalışmaları, çökme ve her türlü patlama gibi olağanüstü durumlarda görev alan itfaiyecilerimiz bizlerin gizli kahramanlarıdır. Günümüzde, gelişen şehirlerin beraberinde getirdiği riskleri karşılayacak şekilde organize olan itfaiye teşkilatı ve itfaiyeciler büyük bir özveri ile görevlerini yerine getirmektedirler. Hayat kurtaran, mütevazı itfaiyecilerimizin itfaiye teşkilatının 299. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun” şeklinde konuştu.

 

Büyükçekmece İtfaiye grup amiri Cemalettin Budak, gerçekleştirilen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini sundu.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.