Tarih: 25.10.2013 10:20

Bakın Akgün'ün Hayali Neymiş?

Facebook Twitter Linked-in

 Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, bir daha dünyaya geldiği takdirde mutlaka pilot olmak istediğini söyledi. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün Türk Hava Kurumu Büyükçekmece Sportif Havacılık Kulübü Derneği'nin düzenlediği  kahvaltıya  katıldı.

 

Havacılık sektörünün çok heyecan verici bulduğunu belirten Başkan Akgün;“ Büyükçekmece de böyle bir derneğin olması beni çok mutlu ediyor.  Uçmayı çok seviyorum. Hobimi tatmin etmek için kimi zaman Boing 727 uçak kullandığımı kimse bilmez bunu da ilk defa burada söylüyorum” dedi.

 Büyükçekmece Sportif Havacılık Kulübü derneğinin daha da büyümesi gerektiğini söyleyen Başkan Akgün; “ Derneği en iyi şekilde tanıtıp üye sayısını arttırın.  Eğitim amaçlı simülasyon merkezi yapın. Ben belediye başkanı olarak desteğimi her zaman vereceğim.  Gerekirse sahildeki Douglas C_47 model uçağı size tahsis edebilirim. Bununla birlikte Mimaroba veya Sinanoba tarafında bir uçak olmak üzere size bir lokal sözü veriyorum. Havacılık anlamında her türlü faaliyetinize destek vereceğim” diye belirtti.

 

“Hayat paylaştıkça zenginleşir'

Sözlerine devam eden Başkan Akgün; “Dernek Başkanı Ümit Keskin'i 30 yıldır tanırım ve her türlü sosyal faaliyette önderlik yaptığını biliyorum. Kurmuş olduğunuz bu dernekte de gençlerimize uçmayı sevdireceğinize inanıyorum” şeklinde konuştu. Akgün’ün desteğinden dolayı THY içerikli plaket veren Keskin; “Hayat paylaştıkça zenginleşir ve hayatımıza bir anlam kazandırır.Başkan Akgün de bizim duygularımızı paylaşıyor ve destek oluyor. Kendisine ve ekibine dernek olarak teşekkür ederiz. Amacımız Bölgemizde  uluslararası iyi niyet oluşturma ve böylece daha iyi ve daha barışçıl bir dünya inşa etmek. Karşılıklı anlayış ve dostluk ruhu içinde spor ile gençlerimizi eğitmektir.” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —