Tarih: 01.01.0001 00:00 2327

Vodofone Nitelikli Soygun mu Yapıyor...?

İstanbul Sanayici İş adamları Dernekler Federasyonu başkanı Mehmet Sandal, 48 bin lira gelen faturasına itiraz etti. Vodofone ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaparak, yasal hakkımı arayacağım dedi…

Vodofone Nitelikli Soygun mu Yapıyor...?

İletişim ve bilişim teknolojisinin hayatımızın her devresinde yer aldığı gerçeğini göz ardı edemeyiz. Bundan yola çıkarak hayatımıza dahil olan cep telefonları ve GSM Operatörlerini de unutmamak gerek.

Hayatımızı kolaylaştırmak, iş ve sosyal dünya ile bağlarımızı koparmamak için satın aldığınız operatörünüz sizin için hayal bile edemeyeceğiniz bir faturayla karşınıza çıkarsa ne dersiniz?

Herkes konuştuğu, iletişim kurduğu kadar öder demeden önce haberimize bir göz atmanızı istiyoruz.

1 aylık telefon fatura ödeme tutarınızın 48.000 TL olabileceğini hiç düşündünüz mü?

İmkânsız diye bir şey yok, Vodafone olmazsa olmazı oldurdu ve bölgemizin tanınmış işadamlarından İstanbul Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu Başkanı Mehmet Sandal’ın şirketi için kullandığı Vodofone hattının faturasının 1 aylık bedelini 48.000 TL olarak düzenlediğini görünce şok oldu.

“20 Dakikada 6000 lira”

20 dakikalık kullanım ücretine 6.000 TL olarak hazırlanan belgeyi kullanıcısına gönderen operatörden hala cevap alamadıklarını belirten Sandal, Sanayi alanında Türkiye’de 4 ilde Dünya’da 8 ülkede faaliyet göstermekteyiz. Biz sanayiciler olarak ülke ekonomisine katkıda bulunurken, Vodafone iletişim şirketi tarafından akıl almaz bir uygulamaya maruz kalmak ve karşılığında muhatap bulamamak bizi çok kırmıştır dedi.

“Abonelikten ayrıldık”

Ticari bir işletmenin bu uygulaması Türk Ceza Kanununa göre ağırlaştırıcı neden sayılan NİTELİKLİ bir suç oluşturmaktadır, diyen Sandal yasal sürecimizi başlatarak derhal, Vodofone aboneliğinden çıktıklarını ifade etti. 

“Türk halkına ve kamuoyuna duyurulur”

Gerekli yasal işlemleri başlattığımız bu süreçte, çevremizde ki dostlarımızı ve Türk milletini bilgilendirmeyi borç biliyorum. Milletimiz boy boy reklamlar yapan, afiş ve bilboardlarda güven mesajları veren, iş, aile ve gençlere yönelik paketleriyle övünen, fakat abonelerini bozguna uğratan bir GSM Operatörü hakkında bilgilendirilsin istedim” diyerek yasal işlemleri takip edecekleri ifade etti.


Mehmet Sandal'ın görüntülü haberi....


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.