Tarih: 01.01.0001 00:00 463

Beylicium'da bayram coşkusu

Beylıcıum Alışveriş Merkezi'nde ayrı bir bayram coşkusu yaşanacak. 30 Ekim'de ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu'nu ağırlayacak olan Beylıcıum AVM, 31 Ekim'de ünlü radyo programcısı Cem Ceminay ve 1 Kasım'da Bulutsuzluk Özlemi ile dave

Beylicium
 Baylıcıum AVM, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle birbirinden ünlü konukları Beylikdüzü'ne getiriyor. AVM'de ilk olarak ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu 30 Ekim saat 14:00'te takipçileri ile buluşacak. Yaklaşık bir saat sürecek olan söyleşiden sonra Akademik Spor Merkezi sporcuları tarafından Spinning şov yapılacak. Beylıcıum AVM 31 Ekim Perşembe günü de ünlü Radyo Programcısı Cem Ceminay'ı ağırlayacak. Ceminay saat 14:00'te hayranları ile buluşacak. Beylıcıum Alışveriş Merkezi Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinin son gününde ise ünlü müzik grubu Bulutsuzluk Özlemi'ni ağırlayacak. 1 Kasım Cuma Günü saat 14:00'te AVM'nin 4. katında gerçekleşecek olan konser bütün Beylikdüzü'nü coşturacak.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.