Hatice Bayram, Resmen Aday Oldu

Tuzla CHP’nin önemli simalarından olan Av. Hatice Bayram, CHP’den Tuzla Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

TUZLA 5.11.2013 17:07:00 0
Hatice Bayram,  Resmen Aday Oldu
Haberi Sesli Oku
 Tuzla CHP’nin önemli isimlerinden olan Av. Hatice Bayram, geçtiğimiz günlerde CHP Tuzla İlçe Başkanlığı’na resmi başvurusunu yaparak partisinden Tuzla Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Aday adaylığı için son gün olarak 2 Eylül’ün belirlenmesinin ardından CHP Tuzla İlçe Teşkilatı’nda da başvurular hızlandı. Son olarak CHP Tuzla İlçe Teşkilatının önemli isimlerinden olan Av. Hatice Bayram’da İlçe Başkanlığı’na giderek resmi başvurusunu yaptı. CHP Tuzla İlçe Teşkilatı İnsan Hakları Komisyonu Başkanlığı görevini yürüten Avukat Hatice Bayram, Tuzla’da yaptığı başarılı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren bir isim olarak göze çarpıyor.

CHP Tuzla İlçe Başkanı Ali Ekber Kızılkan’dan aday adaylık dosyasını alan Av. Hatice Bayram’ın aday adayı olarak çıkması, diğer ilçeler göz önüne alındığında bu bağlamda Hatice Bayram’ın aday olarak çıkması durumunda, CHP Tuzla İlçe Örgütü bir ilki gerçekleştirmiş olacak. Bu anlamda; Tuzla’da siyasi çalışmalarını sürdüren ve görev adamı olduğu herkes tarafından bilinen, yaptığı başarılı çalışmalarla göz dolduran Av.Hatice Bayram’ın CHP’den Tuzla Belediye Başkan adaylığı için neden olmasın soruları akla getiriyor. Tuzla CHP’de daha önce Salim Gürsoy ve Ali Çelik aday adaylığı için resmi başvurularını yapmışlardı.

Av. Hatice Bayram Kimdir?

1963 Yılında Aydın Nazilli İlçesinde doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1986 yılında mezun oldu. Bir çocuk annesidir. Serbest avukatlık yapmaktadır. Aktif siyasi hayatına 1988 yılında SHP Nazilli İlçe Başkanlığında başladı. 1988-1989 SHP Nazilli İlçe Başkanlığı Kadın Kolları Başkan Yardımcılığı 1987-1988 Kızılay Nazilli Şubesi Başkan Yardımcılığı 1987-1988 Verem Savaş Derneği Nazilli Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği 1994 yılında kurulan Avukatlar Dayanışma ve Hukuk Araştırmaları Vakfı Kurucu Üyeliği 1994-1996 İstanbul Barosu Denetleme Kurulu Üyeliği 1994 Kadıköy Hukukçular Derneği Üyeliği 2004 Yerel Seçimleri CHP Tuzla Belediye Başkan Aday Adaylığı 2004 Yerel Seçimlerde CHP Tuzla 1. Sıra Belediye Meclis Üyeliği ataması 2004-2007 İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği 2004-2007 Tuzla Belediye Meclis Üyeliği 2004-2005 İBB Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliği 2005-2007 İBB Hukuk Komisyonu Üyeliği 2004-2006 Tuzla Belediye Başkanlığı Kadın Sorunları Komisyonu Üyeliği 2006-2007 Tuzla Belediye Başkanlığı Hukuk Komisyonu Üyeliği 2006-2007 CHP İstanbul İl Başkanlığı Hukuk Komisyonu Başkanlığı 2004-2007 CHP İl Başkanlığı-Başkanı ve birden fazla İlçe Başkanlığı-Başkanı avukatlığı 2006-2007 İstanbul Kent Konseyi Üyeliği 2006-2007 Tuzla Kent Konseyi Üyeliği 2007 Genel Seçimleri CHP 1. Bölge Milletvekili Aday Adaylığı 2010- … CHP Tuzla İlçe Başkanlığı Hukuk Komisyonu Üyeliği (Halen devam etmektedir) 2011 Genel Seçimleri CHP Tuzla İlçe Seçim Komitesi üyeliği 2011 Genel Seçimlerinde CHP adına itiraza yetkilendirilen üye kişi 2011-2012 Tuzla Spor Yönetim Kurulu Üyeliği 2011- … Avukatlar Dayanışma ve Hukuk Araştırmaları Vakfı Yön. Kurulu Üyesi –(Halen devam etmektedir) 2012-…. CHP Tuzla İnsan Hakları Komisyon Başkanlığı (Halen devam etmektedir)

Beylikdüzü Belediyesinden Dezenformayona Karşı Uyarı...

Başalan, Yerel Yönetimler Buluşmasında Yeni Ufuklar…

Büyükelçi'den Konya'ya ziyaret

Soylu'dan Özel'e 'İngiliz Özgür' paylaşımı!

MHP Bandırma’da Ramazan Coşkusu: Birlik ve Beraberlik Sofrası"

Edirne Valisi Yunus Sezer'in Ramazan Bayramı Mesajı

Çalık’tan Duygusal Mektup…

Nuri Aslan İBB Başkan Vekili Seçildi

Çebi, Beylikdüzü Belediye Başkan Vekili Seçildi

Edirne Valisi Sezer'den 26 Mart Balkan Şehitlerini Anma Mesajı: "Vatan Size Minnettardır"

Can Aksoy, Anne, Aile ve Mabed Kırmızı Çizgimizdir

Çalık, İçin Adalet Çağrısı

Özdemir’den Sokak Çağrısına Sert Tepki, “Provokasyonlara Geçit Vermeyelim”

İpsala'da Drone Destekli Sivrisinek Mücadelesi Başlatıldı

Özel’den Beylikdüzü Belediyesi’ne Destek Ziyareti

Beylikdüzü Belediyesinden Dezenformayona Karşı Uyarı...

Başalan, Yerel Yönetimler Buluşmasında Yeni Ufuklar…


GENÇLERDEN UTKU BAŞKANA DAVET...

İl Emniyet Müdürü Karaburun'a Ziyaret

Türkiye'de ilk 14 soruda İklim Kanunu...

ERDOĞAN'DAN DEM PARTİLİ İSİMLERE SÜRPRİZ KABUL

Endonezya Cumhurbaşkanı Subianto Külliye'de

İletişim'den 5 Bölge Müdürlüğü'ne yeni atama

İstanbul'daki sokak olaylarıyla ilgili dezenformasyon iddiaları çürütüldü

Bakan Tekin, Eğitimi Çorum'dan Değerlenirdi

1 Ocak'tan bu yana 555 terörist etkisiz

Bursa ile Bosna-Hersek arasında kardeşlik köprüsü

Türkiye ile Endonezya arasında 3 anlaşma imzalandı

Pakistan ithalatında tarife kontenjanı için yeni düzenleme

Sağlıklı nesil yarışmasında Bilecik zirvede

Bankalar 'yeşil varlık oranını' raporlaştıracak

Genç yetenekler sesleriyle büyüledi!

Kuzey Irak'ta Muhteşem Nevruz Kutlamaları

Enez Kaymakamı Muhammed Emin Tutal’a Ziyaret

MİLLİ ŞEHİDİMİZ KEMAL BEY MEZARI BAŞINDA ANILDI

Hürbakış, Yeni Yayın Dönemi Başlıyor…

Çifte Cinayet Zanlıları Yakalandı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.