Tarih: 06.11.2013 11:42

Ziraat ‘ten Tam Destek

Facebook Twitter Linked-in

 Büyükçekmece Ziraat Odası’nın, Ak Partiden aday adaylığını açıklayan Recep Erol’a destek için Kamelya Restoran’ta düzenlediği yemeğe 9 ilçenin ziraat odası başkanları, tarım kredi kooperatif dernekleri, roman dernekleri, muhtarlar ve çiftçiler katıldı.

Gürsu: Erol’a Yakışır

Silivri Ziraat Odası Başkanı ve Ziraat Odaları Genel Merkez Temsilcisi Metin Gürsu yaptığı konuşmada, AK Parti’den Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Recep Erol’a tam destekte bulunacaklarını söyledi. Gürsu: “Büyükçekmece’ye hizmet etmek için canı gönülden istekli bir kardeşim olarak, kendisine tam destekte bulunacağız. Kendi içimizden olan değerli kardeşimizi burada gördüğümüz için şahsım ve bütün oda başkanlarım ve ayrıca TZOB genel başkanımız Şemsi Bayraktar’ın da onur ve gurur duyduğunu sizlerle paylaşmak isterim” dedi. 

İlk defa adayımız var

Metin Gürsu, basın mensuplarının soruları üzerine adaylarla ilgili açıklama yaptı. Hiçbir siyasi parti gözetmediklerini ifade eden Gürsu; “Bizim içimizden bu yıl ilk defa aday adayı olarak Recep Bey yola çıkmış bulunmakta. Meclis üyesi aday adaylarımız da var. Onları da destekliyoruz. Belki bundan sonraki yıllarda, daha aktif çalışan arkadaşlarımız olacaktır. Hepsine ziraat odası olarak desteklerimizi sunacağız. Bizim içimizden biri ve beş parmağımızdan biri. Siyasi düşüncesi ne olursa olsun, parti ayırt etmeksizin ziraat odası olarak, arkadaşlarımız üstüne düşen bütün desteği gösterecektir” şeklinde konuştu. 

Şenel: Koltuğa Birlikte Götüreceğiz

Metin Gürsu’nun ardından söz alan Arnavutköy eski belediye başkanı ve Arnavutköy Ziraat Odası Başkanı Halil Şenel ise 1994-1999 yılları arasında belediye başkanlığı yaptığını belirterek, Recep Erol’a baktığında kendini gördüğünü ve  Büyükçekmece Belediye Başkanlığı koltuğunda görmek istediklerini söyledi.  Tepecik Eski Belediye Başkanı Rafet Yıldız ve Başakşehir Ziraat Odası Başkanı Ömer Demir’ de Recep Erol’u destekliyoruz ve Büyükçekmece Belediye Başkanlığı koltuğuna hep beraber götüreceğiz. Yolu açık olsun. Allah utandırmasın” mesajı verdi. 

Erol: Birlikte Yola Çıktık

Recep Erol konuşmasında, ziraat odası başkanlarına ve tüm katılımcılara verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür edip, “AK Parti Belediye Başkan aday adayı arkadaşımızla birlikte çıktığımız bu yolda, bundan sonraki süreçte de kim aday olursa olsun, ilçemiz ve bölgemizin hak ettiği hizmetleri hep birlikte sunacağız” ifadesini kullandı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —