Tarih: 01.01.0001 00:00 298

Sonbaharın Keyfini Çıkarın

Dünyanın lider barbekü markası Weber, tüketicisine sunduğu birbirinden farklı barbekü alternatifleri ile sonbahar günlerinde dostları ve aileleri keyiflendirmeye devam ediyor. Weber Master-Touch GBS ile haftasonu yapılan barbekünün tadı dam

Sonbaharın Keyfini Çıkarın
 Alanında uzman dünyaca ünlü barbekü firması Weber, ürün yelpazesindeki birbirinden kullanışlı ve farklı modelleri ile barbekü yapmayı sevenlerin bir numaralı gözdesi. Izgara lezzetlerin vazgeçilmezi Weber Master-Touch GBS,  sıcak yaz günlerinin ardından dostlarla yapılan barbekü keyfiyle içleri ısıtıyor.

 

Weber, damak tadından ödün vermek istemeyen kullanıcılarına farklı özellikteki ürünlerini önerirken,  kolay ve keyifli barbekü yapma imkanı sunuyor. Külün kolay temizlenmesi ve sıcaklık ayarı için one-touch paslanmaz çelik temizleme sistemine sahip olan Weber Master-Touch GBS, su geçirmez kapak, ısı emniyetli kapak sapı ve uyumlu aksesuarları ile mükemmel ızgara deneyimi yaşatıyor.

 

10 Yıl Garantili Barkebü Keyfi

Tüketicinin kolaylıkla kullanması için tasarlanan 57 santimetre çapındaki Master-Touch GBS, çıkartılabilir paslanmaz alüminyum kül haznesi, uygun sıcaklık kontrolünü sağlayan entegre edilmiş kapak termometresi ve krom kaplı katlanabilir mangal ızgarasıyla kullanıcılarının hayatını kolaylaştırıyor.

 

Mater Touch GBS Gurme Sistemi İle Barbeküden Daha Fazlası

Ürünün kırılmaz ve iklim koşullarına uygun tekerlekleri her zeminde rahatlıkla kullanılabilirken, 10 yıl kapak ve hazne garantisi ile kaliteden ödün vermeyenlere, yıllar boyu sürecek barbekü keyfi yaşatıyor. Weber satış noktalarından temin edilebilen aksesuarlar ile kavurma ve sebze yemekleri pişirilebilirken; döküm ızgara kullanılarak Master Touch GBS barbekünün artı özelliklerinden faydalanmak mümkün oluyor.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.