Tarih: 11.11.2013 10:04

BURSA KEBAP MİMAROBA'DA

Facebook Twitter Linked-in

 Dünyaca ünlü Bursa Kebabı’nı ve yörenin yemeklerini en orijinal haliyle müdavimlerine sunan Bursa Kebap Evi, Büyükçekmece’deki ikinci şubesini Mimaroba’da açtı. Açılışta konuşma yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, yeni ve başarılı işletmelerin bölgede sağladığı istihdamdan dolayı memnuniyet duyduğu ifade etti. 35. şubeyi hizmete açan Helvacı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cem Helvacı, sektörü ele geçiren yabancı fast-food markalarına rağmen Türk lezzetini ve kalitesini tüm Türkiye’ye tanıttıkları için gurur duyduğunu ifade etti. İş dünyasından birçok ismin katıldığı açılışta Helvacı “Türk ve Osmanlı mutfağında önemli bir yere sahip olan Bursa lezzetlerini tüm Türkiye’de 35 şubeyle müdavimlerine ulaştırıyoruz. Şimdiki hedefimiz yurtdışında da büyüyerek bir dünya markası olmak…” şeklinde yeni dönem hedeflerinden bahsetti.

2014’te 50 Bursa Kebap Evi şubesi olacak…

Helvacı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Cem Helvacı, 2014 yılında Bursa Kebap Evi bayi sayısını 50’ye çıkarmayı hedeflediklerini belirtti. Türkiye’nin yanı sıra konsepte ve lezzete sadık kalabilecek her ülkede franchise sistemi ile yayılmaya sıcak baktıklarının bilgisini veren Helvacı, yerli ve yabancı yatırımcıların markayla şimdiden ilgilendiğini belirtirken, markaya güvenen ve işinin başında duran yatırımcılarla çalışmaya özen gösterdiklerinin altını çizdi.

Bursa Kebap Evi Yılda Ortalama 3 Milyon Kişi Ağırlıyor…

Bursa kebabına duyulan saygı sebebiyle mönüye asla ekleme yapmayan Bursa Kebap Evi’nde orjinaline uygun olarak hazırlanan Bursa yemekleri sunuluyor. Her gün Bursa’dan getirilen pidelerden, keçi sütü ve kaya tuzu ile harmanlanan tereyağına, Bursa’dan gelen tava yoğurduna kadar tüm lezzetler özel olarak müşteriye sunuluyor. Doğal olarak yetiştirilmiş ve 1000 derecede közlenmiş Kütahya Simav domateslerinden elde edilen sos ile lezzetini bir kat daha kanıtlayan Bursa Kebap Evi, yılda ortalama 3 milyon kişiyi ağırlayarak gıda sektörüne yeni bir soluk kazandırmaya devam ediyor…




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —