Tarih: 01.01.0001 00:00 266

MECLİS TEK OTURUMDA BİTTİ

Beylikdüzü Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Yusuf Uzun Başkanlığı’nda gerçekleştirildi.

MECLİS TEK OTURUMDA BİTTİ
 Beylikdüzü Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı, Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un başkanlık yaptığı toplantıya Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu da katılarak, meclis üyelerine başarı dileklerinde bulundu.

KOMİSYON RAPORU İNCELENDİ

Kasım Ayı Meclis Toplantısı gündeminde bir gündem maddesi bir de komisyon raporu ele alındı. Belediye Başkanı Uzun tarafından iki adet başkanlık teklifi meclise sunulurken, iki yazılı bir de sözlü önerge meclis gündemine alındı. Meclisin birinci maddesi oy birliği ile Tarife Komisyonu’na havale edilirken, komisyon raporu komisyondan geldiği şekliyle oy birliği ile kabul edildi. İki başkanlık teklifi oy birliği ile görüşülmek üzere İmar Komisyonu’na, iki yazılı ve bir sözlü önerge de cevaplandırılmak üzere oy birliği ile Başkanlık Makamı’na gönderildi.

Beylikdüzü Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı gündem maddelerinin karara bağlanması ile son bulurken, Aralık Meclisi’nin ise 2 Aralık Pazartesi günü saat 14:00’de yapılmasına karar verildi.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.