Tarih: 01.01.0001 00:00 386

TÜRKİYE'DE BİR İLK

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, zihinsel engelli çocuklara hizmet veren ve Türkiye'de ilk olan Özel Eğitim İş Uygulama Okulu ögrencileri ile buluştu.

TÜRKİYE
 Her Çarşamba Beylikdüzü İlçe Miili Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu ile birlikte ilçedeki okulları ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun Türkiye' de bir ilk olan Özel Eğitim İş Uygulama Okulu ve Baki Gündüz İlkokulu'nda incelemelerde bulundu. Gürpınar Kültür Merkezi'nin hemen arkasında bulunan ve zihinsel engeli çocuklara hizmet veren Özel Eğitim İş Uygulama Okulu ögrencileri, İstanbul'un birçok semtinden devletin sağladığı özel servislerle okula geliyorlar. Okulda 16 sınıf ve 40 öğrenci bulunuyor. Her ögrenci, kendi ögretmeni ile öğrenim görüyor.

 

Lösemili Çocuklar haftası dolayısla okuldaki engelli öğrencileri ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, öğrencilerin dersine girerek, yaptıkları çalışmaları izledi. Ögrencilerle tek tek tanışan ve onlarla sohbet eden Başkan Uzun, öğrencilerin çalışmalarını da gayet başarılı buldu.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Av. Ercan Ay ve beraberindeki heyet ile ögrencilerin aileleri ile de görüşen Başkan Uzun ailelerin isteklerini dinledi. Başkan Uzun ve ekibi daha sonra Baki Gündüz İlkokulu'na geçerek, ögretmenlerle görüştü.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.