Tarih: 01.01.0001 00:00 197

Misafirler Ağırlandı

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, 17. Uluslararası Su Teknolojileri Konferansı katılımcılarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi.

Misafirler Ağırlandı
 Beylikdüzü Belediye BaşkanıYusuf Uzun, Beylikdüzü'nde başlayan 17. Uluslararası Su Teknolojileri Konferansı katılımcıları onuruna Beylikdüzü Kültür Merkezi Çok Amaçlı Salon'da Akşam Yemeği verdi. Yemeğe Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları Av Ercan Ay, Osman Dinç, Fatih Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şerif Ali Tekalan ve akademisyenler katıldı. Uluslararası toplumun seçkin üyelerini Beylikdüzü'nde görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Uzun, Belediye olarak su tasarrufu konusunda önemli adımlar atıldığının altını çizdi.

Yemeğin sonunda Uluslararası Su Teknolojileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Magdy Abou Rayan ev sahipliği ve katkılarından dolayı Başkan Yusuf Uzun'a bir hediye takdim etti.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.