Tarih: 14.11.2013 13:47

Misafirperver İnebolulular

Facebook Twitter Linked-in

 Kahvaltı eşliğinde hasbıhal eden Kaymakam İnci ve Başkan Kadıoğlu Esenyurt’taki İneboluluların talep ve önerilerini dinledi. 


Dernek yönetimi teşekkür etti
İnebolulular dernek yönetimi, Esenyurt ‘ta gerçekleştirilen hizmet ve projeler için Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na teşekkürlerini belirttiler. Dernek merkezini ziyaret ettikleri için de memnuniyet duyduklarını belirten İnebolulular “ Bizler her zaman yanınızda olup sizlere destek sağlayacağız” dediler.

Kadıoğlu, ‘ Sizin sıkıntınız bizim sıkıntımızdır’
Başkan Kadıoğlu, “Bu gün burada bizleri ağırlayan siz değerli hemşerilerim ile birlikte olmaktan büyük mutluluk duydum. Esenyurt’ta bulunan her dernekle iletişim halindeyiz. Sizlerin sıkıntısı bizim sıkıntımızdır. Yönetim olarak daima sizlerin rahat ve huzurlu yaşam koşullarınız için hizmet ediyoruz. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin” dedi.

Kaymakam İnci ‘Birliğimiz daim, soframız bereketli olsun’
İlçe Kaymakamı Ekrem İnci ise “Esenyurt ‘ta böyle değerli bir başkan ve vatandaşlarla beraber olmak tarif edilemez bir mutluluk. Birlikteliğin pekiştiği bu gibi programlara değerli Belediye Başkanımız ile katılmak, sizlerle tanışıp birebir sorun ve sıkıntılarınızı dinlemek beraberinde daha iyi hizmetler getiriyor. Birliğimiz daim, soframız bereketli olsun” diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirdi.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —