Tarih: 16.11.2013 11:03

UZUN: ENGELLİYE TEKERLEKLİ SANDALYE…

Facebook Twitter Linked-in

 Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi’nde ilçede oturan engelli vatandaşlar için önemli bir organizasyon düzenlendi. Sabah kahvaltısı ile başlayan törende engellilere, Beylikdüzü Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 10 akülü, 16 manuel, 1 banyo ve tuvaletli tekerlekli sandalye, 1 Kanedyen, 1 adette karyola ve yatağı hediye edildi. Bugüne kadar Beylikdüzü Belediyesi’nin toplam dağıttığı tekerlekli sandalye sayısı 565’e ulaştı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun tarafından takdimi yapılan sandalye dağıtım töreninde engelli vatandaşların memnuniyetleri yüzünden okundu.

“Gücümüz yettiğince insanlara yardım edelim”

Bu organizasyon il dağıtılan tekerlekli sandalyelerle birlikte belediye olarak, 565 tekerlekli sandalyeyi ihtiyacı olan vatandaşlarla buluşturduklarını ifade eden Başkan Uzun, yardımlaşma konusuna da dikkat çekti. Başkan Uzun, “Kimin gücü neye yetiyorsa, onu yapmalı. Etrafımızdaki insanlarımıza yardım ederek, onların gönüllerine girmeyi başarmalıyız” dedi.

Engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye dağıtma törenine İlçe Müftüsü Süleyman Küçük, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Emniyet Müdürü Özcan Yanmaz, sivil toplum kuruluşları, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri de büyük ilgi gösterdi.

Beylikdüzü Haber Merkezi  -- canlı VİDEO görüntüleri

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —